Şimdi Ara

PC ile Upscaling DVD leri yaparak LCD TV de seyretme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki linkte ffdshow kullanarak bilgisayarda DVD lerinizi nasıl upscale yapabileceğiniz anlatılıyor. Verilenleri uyguladığınızda upsclae yapan bir DVD nin işini PC nize yaptırıp DVD lerinizi PC aracılığıyla TV lerinizde izleyebilirsiniz

http://www.htpcnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=132&Itemid=54&limit=1&limitstart=3

• tam aradığım bir haber. Teşekkür ederim hemen okuyayım bari. Umarım CPu nun yanısıra ekran kartının niğmentlerinden de yararlanıyordur...
    Teşekkürler.
    Koray üstüner
  • Yazıyı kabaca okudum ve biraz güncelliğini yitirmiş sanki.
    AVivo ve pure video ile karşılaştırma olsaydı çok daha iyi olurdu. Kalite farkını görmek isterdim. Bunun ışığında hangi yolu çizeceğimize karar verebilirdik.
    Yine de çok faydalı bilgiler içeren bir yazı.
    Teşekkürler.
    Koray Üstüner
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayus

Yazıyı kabaca okudum ve biraz güncelliğini yitirmiş sanki.
    AVivo ve pure video ile karşılaştırma olsaydı çok daha iyi olurdu. Kalite farkını görmek isterdim. Bunun ışığında hangi yolu çizeceğimize karar verebilirdik.
    Yine de çok faydalı bilgiler içeren bir yazı.
    Teşekkürler.
    Koray Üstüner

Bugün kafama takıldığı için bu konuda arama yapmıştım. Aslında kaynak güncel değil ama ffdshow neredeyse her gün güncelleniyor. Kaynaktakinden daha yeni interpolasyon metodları mevcut ayarlarla biraz oynayarak çok güzel sonuçlar elde edilebiliniyor. Avivo veya purevideo da directshow filter olarak upscaling yapıyormu o konuda bilgim yok ancak ffdshow hem PC kullanımı hemde kalite olarak oldukça iyi performans veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.