Şimdi Ara

PC kafasına göre restart atıyo kapanıyo ve açılıyo(YARDIM LÜTFEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci: amd 64 3000+
    ram: 512x2 adata vitesta
    psu: tagan easycon 430watt
    ekran kartı: sapphire x850

gece kapattıgım bilgisayarı sabah kendi kendine açılmaya çalışırken buldum.önce şaşırdım bi baktım ki bilgisayar hakikaten kendi kendine açılıyo daha donanımları tanımadan kapanıyo ya da restart atıyo.restart attıgı zaman tekrar tekrar başlama eğilimine giriyo.kapandıgında ise bir süre bekliyo ve tekrardan açılıyor.kaza ile windows başladıgında kimi zaman uzun süre sonra kimi zaman da kısa süre sonra sanki kapat a tıklamışım gibi windows kendini kapatıyo.walla çıldırmak üzereyim bu mesajı yazarken bile kapanmaması için dua eerk yazıyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.saygılar.

(SİSTEM OVERCLOCKLU VEYA STANDART HALDE DE AYNI TEPKİLERİ VERİYO)

bu arada anakrtın sıcaklık degerleri de fazla gibime geliyo.overclocksuz halde hiçbir işlem yapmazken bile anakart 46-47 dereceye ulaşıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat122 -- 30 Haziran 2006; 14:52:36 >

• Modem veya ethernet üzerinden çalıştırma açıktır. BIOS'tan kapatırsan kendi kendine açılma sorunu düzelir. Kendi kendine kapatması da belki sıcaklık ölçen bir programın falan varsa o yapıyordur. Yanlış ölçmesinden kaynaklanıyor olabilir. Belki de virüstür. Güvenli kipte başlatınca da sorun oluyor mu?
  • 46 Derece bence çok anormal değil arkadaşım. Isı ile ilgili bir problemin yok gibime geliyor.
    Akadaşında belirttiği gibi Bios ayarlarında bir sorun vardır
  • anakartın bios u güncel ve default halde olmasına rağmen değişen bişey olmadı.çok şükür 2saattir problem yok.aslında daha önce de bu problemi yaşamıştım ama nasıl olduysa bir daha olmamıştı.bu sorun ilk olarak 300watt asus psu yerine 430 tagan ve twinmos 400mhz ram yerine a-data vitesta 566 taktıgımda başlamıştı.walla anlayamıyorum problem nerede.sorunsuz olarak 2475mhz de overcloklu şekilde çalıştırıyordum.
  • bence anakartta kasaya kısadevre okabilir. static elektirik kalitesiz Psuply hatta reset ve power tuşundaki bozukluklar bile olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snipetr41

bence anakartta kasaya kısadevre okabilir. static elektirik kalitesiz Psuply hatta reset ve power tuşundaki bozukluklar bile olabilir.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4410613/tm.htm adresindeki konuyu incelersen belki yardımcı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya virüs girdi. yada aşırı ısınmadan yada windows dosyaları eksik veya bozuktur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.