Bildirim
pc kapal?yken usb calisir mi?
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
calisiyor derken ,power isigi yaniyor. -
ii ya iste kendin demissin. Sadece isigi yaniyor.
Yok onu da istemiyorum gozumu alır diosan usb kablosunu cek :) -
Pc kapalı iken usb çalışmaması lazım kardeş benim external modem vardı onunu işiği yanmıyordu ama gücü haricen alıyorsa usb den almıyorsa calışır mesela yazıcım ayrı güç kaynagı var pc yi kapatsamda o calışıyor usb modem çalışmamalı diyorum ben ama çözümü bilmiyorum -
sagolas?n arkadas?m . gucunu usbden al?yor .baska bir kablosuda yok.kapal?yken bluetoothda cal?s?yor. .eski sistemimde cal?sm?yordu .o zaman sorun kasada (m?) -
usb portundan takilan bazi mause larda da bu sorun var ama ben hic rahatsiz olmuyorum.gece lambasi niyetine -
benim de önceden mouse PS/2 idi, o zaman bilgisayar kapalıyken bile kırmızı ışığı yanıyordu,ne güzel pek de benimsemiştim gece lambası niyetine :) şu an usb mouse bağlı ama bununki yanmıyor melesef. Keşke şimdi de yansa :) Bunlar sanırım anakartların özellikleri.. Çünkü eski PS/2 mousemi arkadaşım kullanıyor şu anda ama onda yanmıyor ışık kapalıyken. -
<font face='Comic Sans MS'><font size='2'><font color='purple'>Bendede bluetooth un isigi yaniyor ama kapatmak icin bir gereksinim hissetmedim simdiye kadar</font id='purple'></font id='size2'></font id='Comic Sans MS'>
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X