Pentium III 1.0 Ghz İşlemci 256 mb ram Windows 2000/XP 1 Gb Boş alan Nvida Geforce 4mx Veya Üstü Ekran Kartı Direct X 9.0,56 kb İnternet Bağlantısı.
Önerilen
Pentium IV 1,7 Ghz Veya Üstü 512 mb ram 1 gb boş alan Windows 2000/XP Gnvida Geforce 6600 veya Üstü ekran kartı Direct X 9.0,256 Kb İnternet Bağlantısı ---Ancak oyunu akıcı olarak oynayamıyorum her zaman kasılıyo Yardımlarınızı bekliyorum pc bombos zaten alalı 10 gün oldu ya da olmadı
s4 league internetten oynanan bir oyun olarak biliyorum. Kasma nedeni internetinizden kaynaklı olabilir. Oyunda pinginizi öğrenebileceğiniz bir yer varsa ping değerinizi buraya yazın.
Oyun win8 ile uyumsuzdur. Değiştirilebilir grafik yapılandırmadan ou-yun için ATİ gpusunu seç.
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
s4 league internetten oynanan bir oyun olarak biliyorum. Kasma nedeni internetinizden kaynaklı olabilir. Oyunda pinginizi öğrenebileceğiniz bir yer varsa ping değerinizi buraya yazın.
Hocam 20 ile 60 arasında degisiyor
Up Up
Benzer bir sorun yaşıyorum. Çözümü bulursan bir haberdar et
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme