Şimdi Ara

Pc kendi kendine rest atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı normal biçimde açıyorum. Hiç sorun yokken kendiliğinden kapanıp baştan açılıyor. Bazen windows başlatılırken donuyor bazen de windows başlatıldıktan hemen sonra kapanıp açılıyor.

Sizce format atsam sorun düzelir mi?

• Aynı sorun + fan sorunu vardı bende sesli çalışıyordu tam devirde. Format attım hepsi düzeldi. Ne var ne yoksa yedekleyip tamamen harddisc i silip formatlamanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihnfk

Bilgisayarı normal biçimde açıyorum. Hiç sorun yokken kendiliğinden kapanıp baştan açılıyor. Bazen windows başlatılırken donuyor bazen de windows başlatıldıktan hemen sonra kapanıp açılıyor.

Driver uyumsuzluğu olabilir. Yeni bir driver yüklediniz mi bu hatayı almadan önce?
  • Bilgisayara yeni format atmıştım zaten.
  • quote:

Bilgisayara yeni format atmıştım zaten.

Format attıktan sonra mı başladı?
  • Evet
  • quote:

Evet

Tekrar format atmayı deneyin çok uğraş olmayacaksa. Formattan sonra herhangi program ve ya driver yükledikten sonra mı oldu yoksa formattan hemen sonra mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bilgisayarı normal biçimde açıyorum. Hiç sorun yokken kendiliğinden kapanıp baştan açılıyor. Bazen windows başlatılırken donuyor bazen de windows başlatıldıktan hemen sonra kapanıp açılıyor.

Bios ekranından sıcaklıklara bakın eğer fazla ise CPU fanı çıkartıp temizleyin termal macun sürün .

Eğer sıcaklıklar normal ise windows çökmüştür Güvenli modda atarak sistem geri yükleme yapın..

Güvenli modda açılmıyor sistem geri yüklemede çözüm olmuyorsa format kesinlikle çözüm olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.