Şimdi Ara

pc ,kendini kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genellikle film seyrederken pc kendini kapatıyor , bazen de pc yi ilk açılışta ekran a görüntü geliyor ve hamen ekran kararıyor , bazende ilk açışta ekran sarı rekte açılıyor , masa üstü imge leri çıkmıyor ,bu yüzden 2 defa format attım ama sorun hala devam ediyor

• genelde işlemci ısınınca kendini korumak için yapar res veya kapatma işlemini, işlemci fanına bakmanı öneririm tozlanma varmı rahat hava alıyor mu diye. ekran kartında da problem olabilir diye tahmin ediyorum
  • Everest ultimate programı ile ısı değerlerini kontrol edebilirsiniz.
  • Merhabalar acer5739G modelı dızustu kullanıorum fakat kendı kendıne cok kapanma yasamaya basladım pc yı alalı daha 2 ay olmadı tozlanms desem ımkansız bu kadar surede dıye dusunuorum fakat ne yapacaqımıda bılmıorum ısletım sıstemı fanımda buyuk ıhtımal sorun yasıorum sanıırm oyun oynayamıorum nvıdıa gt 240m 1 gb ddr3 ekran kartım var ısletım sıstemım ıse p8700 2,53 4 gb ram bunun sebebı nedır yardım edersenz sevınırm ekran kartım oyunlarımı kaldırmıoo
  • yazılımsal bir sorun değil o yüzden format atmana gerek yok.biosdan işlemci ısısını kontrol et, o yüzden yapabilir.
  • Ya biostan ya da herhangi bir program aracılıgı ile bak ısı durumu nedir...fan gibi gozukuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.