Şimdi Ara

Pc modifiye yapmamızın nedenleri neleerr ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam herkese bende bir mod manyağım ama merak ettiğim biz nie bu kadar para harcayıp iyi bi kasa alacağımız yerine modla daha fazla para harcayıp biiirr sürü uğraşıoruz

nedir bu mod çılgınlığı yani

bence

insanın kendisinin birşey oluşturması ççookk güzel bişi
    kendi tarzına göre eşyalar kullanması harika
    aklıma şimdilik bu kadar geliyorr

sizin nedenlerinizi de merak ettim herkes bana dio manyakmısın lan sen bunla uğraşılırmı git yeni bi 0 kasa al

• can s1k1nt1s1
  • Bişeyleri ispatlama çabası + zevk aldığım bir hobi
  • quote:

Orjinalden alıntı: er_yigit

selam herkese bende bir mod manyağım ama merak ettiğim biz nie bu kadar para harcayıp iyi bi kasa alacağımız yerine modla daha fazla para harcayıp biiirr sürü uğraşıoruz

nedir bu mod çılgınlığı yani

bence

insanın kendisinin birşey oluşturması ççookk güzel bişi
    kendi tarzına göre eşyalar kullanması harika
    aklıma şimdilik bu kadar geliyorr

sizin nedenlerinizi de merak ettim herkes bana dio manyakmısın lan sen bunla uğraşılırmı git yeni bi 0 kasa al

Bence moddan tam anlamayanlar modifikasyona gereğinden para harcar..
    Gerçekten el işi mod sitede gani ve o kadar da büyük bi masrafı yok(örn. mdf kasalar).
    Artı herkes farklı olmak başkasının sahip olmadığı hoş görüntülere sahip olmak ister belki de bu yüzdendir mod yapmak..

• Tamamen can sıkıntısı
    ya da durup dururken akla gelen ilginç fikirler
  • O manyakmısın diyenler takılsın Pc Modding bölümüne 4-5 gün o zevki bi tatsınlar görürüz onları

ATEŞ, HAVA, SU ,TOPRAK VE PC MODDİNG
  • Kişisel Tatmin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece farklı olmak... mesela herkeste thermaltake armor kasa war nie benimki blacknight veya blackgun weya blackslient olmasın dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 5 Temmuz 2007; 10:59:39 >
  • duyguları tatm,in etmek
  • kendisinin yaptığı birşey olması
    boş zamanını değerlendirmesi
    zevk alması
    para ile satması
    can sıkıntısı
    kendini yansıtması
    eşi benzerinin olmaması
    sana özzel birşey olmsaı
    güzel bir görüntüsünün olup modu oomatyan arkadaşlarına hava atmak daha sayayım mı
  • kasamın içine çok toz dolması ve her sene için temizlemekten bıkmam.
  • *uçuk fiyatlar harcayanları bende anlamıyorum, sanırım baba parası fazla geliyor harcayacak yer bulamıyorlar diye düşünüyorum

*ama makul değerlerde yapılan modlar, orj. stock halinden çok daha hoş görünüyor ve bunun yanında soğutma, kasa içi havalandırması da arttığı için sistem performansına da katkıda bulunuyor aynı zamanda

*göze hoş görünmesi, aynısının başkasında bulunmaması, kasayı görenin dönüp tekrar bakması sahibine büyük bir haz verdiğini düşünüyorum

*abartısız olan her mod güzeldir
  • zevk meselesı arkadaım mıllet yapıyor tatmıın oluyor bır yerde kendınce bırseyler ortaya cıkarıyor baba parasıyla alakası yok baba parası olsa oyle cıhazlar varkı mılletın ordan burdan gunlerce parca arayacagını zannetmem bı fan mısal olarak bazen aratıyor her yerde olmayabılıyor
  • Rahat Batıyor
  • yaptığın işin aynısı başkasında yoksa sana özel olduğunu bilmek hoş.
  • Aslında pek görülen bir şey de değil.. hani millet arabasını modluyo, biniyo geziyo.
    Bilgisayar evde duruyo gelen giden görür bi tek.. Bence işin içinde gösterişten ziyade insanın kendi göz zevki var öncelikle..
    Mesela bende thermaltake v1000a xaser III kasa var. Kasayı dc'den almıştım. alırken 5 dolara da ışıklı ayak görmüştüm, onu da aldım. geceleri bilgisayar başında otururken odayı karartırım genellikle.. Kasanın ayaklarından yere yayılan kırmızı ışık bence çok hoş bir görüntü arz ediyor benim için.. yalnızca 5 dolar hiçbir şey değil..
    Bu aralar termal macun ihtiyacım var fireball'a girdim baktım bu arada kasa içi neon ışıklar da dikkatimi çekti. 15-20 ytl arası bir şey.. sanırım termal macunla birlikte onlardan da alıcam. kasamın yan kapağı pencereli.. geceleyin oradan dışarı yayılacak olan ışık göze hoş bir şekilde hitap eder diye düşünüyorum şahsen Tabi bu arada eve gelen arkadaşlar da kasanın yanında fotoğraf çektirmek için sıraya giriyor, o da ayrı bir durum. çok uğraşmayarak ve çok para harcamayarak yaptığın ve sana özel olan bir şeyin taktir toplaması hoş bir duygu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 16 Temmuz 2007; 4:01:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.