Şimdi Ara

Pc parcalıları perfonmans verir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart: Msi H61M-P31G3 Intel H61 DDR3 1333 Mhz Vga+Lan+Sata Pci Express 16X Soket 1155 Anakart

İşlemci : İntel G860 3.0GHz 3MB 1155 Soket Pentium Dual Core İşlemci

Ekran Kartı:Nvıdıa gt 8500 512 mb / 128 bit

Psu : 300 watt

Hardisk: 160 gb

Ram:Kingston 4GB MB DDR3 1333 MHZ

vb

Sorum Pc i parçalarımı uyumlumudur Knıght metin2 face oyunlarını 0 kasma ile oynayabilirmiyim

Yada işlemciyi değiştirsem perfonmans alırmıyım işlemci bütçem 200 tl

• işlemci çok kötü değil sana önerim psu ve ekran kartı takviyesi yap
  • İşlemcin çok iyi değil ama bahsettiğin oyunlara rahatça yeter.
    ekran kartını en az 8800 gt - 9800 gt felan yapamazmısın ?
    gerçi power'ı da arttırman gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 21 Ocak 2013; 15:12:55 >
  • Benim dandik işlemci ve ekran kartıyla stok haldeyken bile ikisindende en az 2 tane açar oynardım sorun olmazdı, bazen 2 knight 1 MT2 açık bile olurdu Malum okcu oldummu pride lazım yanına:)
    ben oynarken hep 1024x768 gibi küçük çözünürlükte oynardım knight ı, ekran kartının ve psu nun yetmeme durumu olabilir sadece, işlemci çok rahat yetecektir 2 tane hatta 3 tane açmana,
  • yani ekran kartı kesin olarak gt 8500 de psu yu kaçlık almalıyım ya benım ıcın dedım gıbı knıght youtube face oyunlarını sorunsuzca acarmı
  • ekran kartı düşük ama o oyunlara yeter.

psu 350-400w olsa iyi en azından.

ama donma olur pc de çünkü hdd eski gibi. tabi hdd bozuk değilse arada takıla takıla oynarsın, çok uzun donmaması lazım normalde.

bu parçaları alacak mısın yoksa hazır mı ?

işlemci ise zaten en iyi parçalardan biri olmuş nerdeyse. rahatlıkla yeter...
  • konu başlığından tut mesaj içeriğine kadar bu işten gram anlamadığın o kadar açık ki. sistemde 5 para etmez hadi iyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Torrent hdd'ye zarar verir mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bjk_murat sana burada oyle bı cvp sokardım kı aklın hayalının dururdu da boşwer elımde hepsı hazır sadece işlemcı yok buradaki arkadaşlara da işlemcı olur mı dedım arkadaşlar psu yu yükselt dedı kaç psu dedım arkadasda cok bılıosa kendısı kursun bı zahmet 450 lıraya bu sıstemı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tronur340

bjk_murat sana burada oyle bı cvp sokardım kı aklın hayalının dururdu da boşwer elımde hepsı hazır sadece işlemcı yok buradaki arkadaşlara da işlemcı olur mı dedım arkadaşlar psu yu yükselt dedı kaç psu dedım arkadasda cok bılıosa kendısı kursun bı zahmet 450 lıraya bu sıstemı

Sana anakartını değiştirmeni ve amd apu almanı öneririm belki biraz masraflı olur ama bilgisayardan beklediğin herşeyi verir sana apu hem upgrade edecekken yeni apu alırsın hem işlemci hem ekran kartı yenilemiş olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel öneri teşşekkür ederim :) buyuk bır olasılıkla amd alıcam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.