arkadaslar pc yi yeni aldım ama power 2. el 550w thermal take ilk basta cod 5 i yaklasık 2 saat oynadım sonra bir res geldi sonra girip takrar oynadım 10 dk sonra bir res daha sonra yaklasık 2 saat sonra bir daha denedim ve 3-4 saat sorunsuz oynadım sonra res ...hep böle yapıo bazen 10 dk sonra bazen 3-4 saat sonra res atıyor.....cpu ısısı 38 dereceyi gecmiyor ramlari denedim tek tek yine aynı hatayı verdi...ama pc oyun oynamadıgın sürece res atmıyor yani film izle nüzik dinle sorun yok oyunlarda sadece yapıyor 4 oyundada yaptı gta sanandreas cod5 b.i.a hh acaba power danmı power yetmese tamamen kapatmazmı res de atarmı? gerci power 550w 2 senelik yetmesi lazm ozman baska bir seyden olabilirmi? yardım ederseniz sevinirim....
psu arızalı olabilir, 2. el olduğu için zaman içinde performansını yitirmiş olabilir. Pusu yetersiz olabilir
Fakat o sistem için 600 watt bir güç kaynağı daha doru olurdu
Oldukça yüklü bir yatırım yapmışsınız fakat pc nin kalbini 2. el almaışsınız
haklısın ama 600w psu cok pahalı...kesin bişey söyleye bilirmisin psu ile ilgilimi? cünkü kesin deilse okdr para vermek istemiyorum....+ bu sisteme 450 de rahat yeter benmi yanlıs biliyorum ? baya kişiye danıstım 450 yeter dediler...thermaltake 470w psu 150m 550 yada 600 ü düşünemiyorum ama alsamda th 470 alabilirim baska param yok çünkü
hocam psu 0 ve 550 watt olsaydı o zaman sistemede kabahat bulabilirdik fakat 0 sisteme 2. el parça takıınca gözler onun üzerinde oluyor. Geçiçi olarak başka psu ile deneme şansınız varmı veya psu başka bir pc de çalıştırma ihtimaliniz
Son olarak reset atarken herhangi bir hata veriyormu
hata filan yok ama psu yu baska bir sistemde deneyeyim fakat deniyecegim sistemde dandik yani 550 deilde 350 veriorsa yine clıstırma ihtiali var ...bir bakayım olmadı 470 w 0 thermal take alam