Şimdi Ara

PC Satıp VR Almak mantıklı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. VR deneyimini çok merak ediyorum ve şuan aktif kullandığım bilgisayar üst düzey bir bilgisayar, ben de onu satıp bir adet Meta 3 kalan para ile de farklı bir bilgisayar almak istiyorum. Zaten şuan ki bilgisayarın ekran kartı AMD marka ve pek memnun değilim. Nvidia almayı düşünüyorum. Sizce yaptığım mantıklı mı? Siz ne önerirsiniz? Okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence mantıklı değil, heves gidince kullanılmıyor fazla.

• VR aşırı bir zevk işi hocam. Extra olması gerekn bir cihaz.

Yani var olan pc yi satıp VR A geçiş yapmak, bana kalırsa mantıklı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok merak ediyorum Meta 3 inanılmaz bir cihaz ama diğerlerinin de dedikleri gibi ekstra bir olay bence de, sırf VR almak için PC satmak mantıklı olmaz diye düşünüyorum hocam.

• Blitz. kullanıcısına yanıt
    Hocam yazıda tam olarak şunu belirttim; VR aldıktan sonra kalan para ile (ki küçük bir para değil) başka bir bilgisayar toplayacağım, bu mantıklı mıdır?

• Bu konuyu görünce PS4'teki Driveclub oyunum için vr mı alsam diye düşündüm bir baktım 29000TL pes artık dedim kapattım o kadar zengin değilim 😅

Benim adıma muhtemelen anlık heves olacaktı o yüzden direksiyon setlerini kafede denediğim gibi bunu da bir kafede dener hevesimi alırım

• Bir haftadır Almanya’dayız. Kız doğum günü için istiyor diye araştırdım ve sırf denemek için almak biraz gereksiz oluyormuş onu anladım. Ki buradaki fiyatı da quest 2 300€, quest 3 550€. İncelemelere bakarsanız 2-3 ay sonra tamamen rafa kalkan bir cihaz olarak geçiyor. İzlediğim bir incelemede eğer hastası olduğunuz bir oyunun zevkini vr ile artırmak gibi bir hedefiniz yoksa hiç almayın diyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 almak mantıklı mı?
    9 ay önce açıldı
    EV ALMAK MANTIKLI MI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben aldımda ne oldu cihaz köşede duruyor. tamam ets2 de bazı simulasyon yarış oyunlarında keyifli ama çok kullanmıyorsun. bu cihazların çok gelişmesi lazım.

birincisi sıfır piksel noktasına erişmesi lazım. ikincisi görüş açısının sıfıra inmesi lazım. cihazı verdim ablama 6-7 aydır onda takılıyor öyle.

• VR setini suyla çalıştırırım diyorsan sat pc'yi al

• kendi imkanlarınızla umreye gidin

tavsiyem budur.

• Dostum zerre mantıklı değil bak max hevesle kullanacağın süre 1 ay..devamlı kendini tekrar eden ve dinamikleri birbirinin kopyası olan bir cihaz...eğer maddi durumun çok iyi ise kenarda dursun haftada 1 ayda 1 açar bi beat saber oynarım fln dersen buyur al diğer türlü pc fln sattırmaz bu cihazlar..

• 2 sene önce Quest 2 almıştım. Bi süre sonra kaldırıp kenara koyacağın bir alet ama yine de çok zevkli. 4 5 aydır oynamadım bile ama satmaya kıyamıyorum. Açıp Half Life Alyx oynarsan satmak isteyeceğini sanmıyorum  

Bu arada bu siteden ben g29 direksiyon kiralamıştım bayağı memnun kaldım. Arkadaşım da 2-3 kere kiraladı hatta. Denemek istersen quest 2 var sitede, en azından bi kullanmış olursun.

https://www.varsapp.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 24 Ocak 2024; 14:39:38 >
  • Hocam yani sırf VR için PC satmak mantıklı gelmiyor ama gerçekten istiyorsanız olabilir o halde. Sonuçta onu da satıp tekrar pc alabilirsiniz.

• Bedava verseler kullanmam çok pcye bakmak bile beyni folloş ediyor bir de kafaya alet takip radyasyonu fullemek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.