Bildirim
PC SICAKLIĞI 99 DERECE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fanları kontrol et çalışıyor mu diye..Bir de everest programı ile kontrol et sıcaklıkları.. sadece ekran kartının fazla görünüyr diğerleri normal gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 28 Ağustos 2013; 13:31:07 > -
ekran kartin cok sicak birde kasa ici cok.sicak ekran fartinin fanini temizle termalini yenile kasanin yan kapagini ac birde ole bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ekran kartı ve hdd normal. İşlemci ısısını göremedim. Aida64 programıyla bir bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayardan fazla anlayan birideğilim ama sanırım işlemcide algılayıcı yok ayrıca sanırım ekran kartımın fanıda yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acytoth -- 28 Ağustos 2013; 13:42:21 > -
sıkıntıyı çözdüm teşekkürler ekran kartı fanı alttaymış biraz elleyince dönmeye başladı sizide yordum ama teşekkür ediyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- exiting pxe rom
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- wmı provider host nedir
- bu dosyayı açmaya yetkiniz yok
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- root nasıl kaldırılır
- bilgisayar hızlandırma
- gigabyte bios tuşu
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X