Bildirim
PC SICAKLIĞI 99 DERECE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fanları kontrol et çalışıyor mu diye..Bir de everest programı ile kontrol et sıcaklıkları.. sadece ekran kartının fazla görünüyr diğerleri normal gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 28 Ağustos 2013; 13:31:07 > -
ekran kartin cok sicak birde kasa ici cok.sicak ekran fartinin fanini temizle termalini yenile kasanin yan kapagini ac birde ole bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ekran kartı ve hdd normal. İşlemci ısısını göremedim. Aida64 programıyla bir bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayardan fazla anlayan birideğilim ama sanırım işlemcide algılayıcı yok ayrıca sanırım ekran kartımın fanıda yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acytoth -- 28 Ağustos 2013; 13:42:21 > -
sıkıntıyı çözdüm teşekkürler ekran kartı fanı alttaymış biraz elleyince dönmeye başladı sizide yordum ama teşekkür ediyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X