1-) amd işlemci ve driverları hakkında hıcbır bılgım yok. performans arttırmak, elektırıgı o an pc kullanımına gore dengelemek (elektirik tasarrufu; tam yuk, yarım yuk) ıcın bazı programlar lazımmıs. bunlar hangılerı ındırme lınklerı neler. driverları yukleyınce ne gıbı ayarlar yapmam gerekıyor. ve bılmedıgım bır cok sey. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ? 2-)atinin web sitesine baktım 4200 onbord ekran kartı ıcın sadece 45 mb bır dosya vardı. ama atı cdlerı bukadar kucuk mb deyıl 3-)ati system driver 250 mb bır dosya. bu program ne işe yarar. pc yuklesem sorun teskıl edermı? 4-) hdd herhangı bır dırverı varmı 5-) bana gelen cd de sadece anakartı ılgılendıren driver bulamadım
Tum parcaların ureticilerinin kendine ait web sitelerinden driver lınklerını ve yuklemeden sonrakı ayarları ve o ayarları yaparkenki izlenecek yolları anlatırmısınız.
Bilgisayar bilgim çok az. umarım nedemek ıstedıgımı anlatabılmısımdır.
MSI 785GM-E51 AMD 785G DDR3 1333MHz Soket AM3 Anakart AMD Athlon II X2 250 3.0GHz (soket 938) AM3 HI-LEVEL 2 GB 1333 DDR3 sogutuculu onbord 4200 ekran kartı samsun 502hj 500gb asus 350 wat kasa işletim sistemi xp 32 bit
yardımlarını için şimdiden tesekkurler
arkadasımın uyeliğimle giriş yapamadıgım ıcın arkadasımın uyelıgını kullanıyorum
Kurulumu yaptıkdan sonra anakart cd ni takıp driverları tanıtabilirsiniz. Ayrıra sitelerden baktığınız driverların sizin anakartınıza uygun olmasına dikkat ediniz. Yükleme sırasında zaten hata verir, yanlış driveri hata almadan yüklerseniz mavi hata ekranı ile karşılaşırsınız.
HDD ye gelince hdd nin driveri olmaz bağladığınız zaman sistem otomatik görür zaten.
Size lazım olan driverlar;
Ses kartı
Ekran kartı
Chipset
Lan
Zaten bunlarda anakart cd nde mevcuttur. Farklı bir ayar yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum. AMD işlemcilerde AMD overdrive diye bir program var pc boşta iken bu program bazı ayarlar ile güç tüketimini azaltmanı sağlayabilir. Ayrıca hız aşıttırmada da kullanabilirsin. Ama şuanlık girme derim.
Yardımcı olabildiysem sevinirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme