Şimdi Ara

pc ve mac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aynı anda 2 3 adobe urunu kulanıyorum ve laptopum kasıyo (dell inspron 6400 1.5 gb ram) o yuzden masa ustunu kulanmayı dusunuyorum ama masa ustu daha eskı p4 3.00 ,1gb ram ,asus a9550 ekran kartı,asus p4p800x series anakart war

sımdı en az degısıklıkle bu programları kasmadan kulanmak ıstıyorum we mumkunse mac-os yuklemekte tercıhım tabı yenı bı bılgısayar toplamamda mumkun ama kullanılabılınecek papcalar warsa kulanmayı tercıh ederım tavsıye ederken fıyat konusunda pek ucmazsanız sevınırım

yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler butce

• Tabiki laptopunun ram'ini arttırıcaksın 2x2 gb yap laptop ramlerini yani 4gb toplamda en ucuza bu şekilde yapabilirsin.
  • pekı mac-os kullanmak ıcın nasıl bı donanıma ıhtıyacım war yanı soyle sorıyım hangı ıntel ıslemcısı hangı anakart falan apple masaustlerınde xeon kullanıyo ıslemcıyı xeon ıslemcı alınsa falan fılan

sımdılık dedıgınız gıbı yapıcam en uygun cozum o ama ılerısı ıcın benı aydınlatırsanız sonunda o masaustunun degısmesı gerekıcek elbet yenı toplıcagım makınada mac-os ta calıssın ısterım bu konudada yardım edersenız sevınırım
  • Gerçek mac deneyimi için mac kullanmanızı tavsiye ederim bende şu an pc ye kurulmuş bi macten yazıyorum ama nekadar mac :) yani bütçeniz uygunsa bence bi mac alın kurtulun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.