Şimdi Ara

Pc Yavascekimde :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler cok sinirlendim be biriniz yardım etsin lütfen pcden hic anlamayan biriyim işlemci felan nedemek bilmiyorum bile(işin mecazı bu tabi xd aslında cok biliyorumda diyemeyizde nysd.d)pc acıyorum yavascekimde acılıyor oyun oynuycam giriyorm yavascekimde internete giriyorum yavascekimde cok sinirbozucu ya kapatıyom acıyom düzelmiyo eskiden böle deildi 1-2 hafta önce basladı özelliklerini bilmiyorum nerden bakıldıgını sölerseniz onlarıda atabilirim pc arada kendiliginden kapanıyo sıcaklıgı cok normal olmasına rağmen 1saat felan gecince giriyorum pcye düzgün oluyo oyuna giriyom takılıyom fln sonra bakıyom pc kendiliginden kapanıyo 1-1.30 saat sonra fln sonra acıyorum bakıyorum yavascekimde bunun nedeni nedir özelliklerini nerden bakıcaım pcden onlarıda atabilirim

• yannıs anlasılmasın orda yannıs yazmısım 1-1.30 saat sonra felan kapanıyo pc kendiliginden
  • Bilgisayarın işlemcisi büyük ihtimal ısınıyor. O yüzdende bilgisayar yavaş çalışıyor ve bir süre sonra işlemci yüksek ısı sebebiyle bilgisayarı yeniden başlatıyor. İşlemci fanının temizlenip yağlanması lazım. Değişmesi de gerekebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzumakiİchigo kullanıcısına yanıt
    Aynen işlemcin ısınıyor, fanın soğğutamıyor pc de işlemcin yanmasın diye kendini kapatıyor. daha fazla devam edersen işlemcine veda edeblirsin. İşlemci fanıın temizle ve şunu yap = başlat + çalıştır + oraya " msconfig " yaz entere bas. çıkan ekranın en sağında başlangıç yada start yazıyor. ona tıkla. bir liste çıkacak, hepsinin solundkai küçük karenin içinde tik var. o tiklerin hepsini kaldır.. tamam de. pc yi yeniden baslat. sonra = başlat + denetim masası + program ekle kaldır a gel. içinde update, toolbalr, ask, yazan bütün programları sırayla kaldır. bilmediğin kullanmadıgın yabancı programları biliyosan onlarıda kaldır.
  • Islemcı ısındıgı ıcın kapanıyor . Sonrakı acılısta da dusuk hızla calısıyor az ısınıyım dıye , dusuk hızla calısınca hrsey agır cekımde gercklesıyo . Cozum kasayı ac ıcındkı tozları parcalara dokunmadan elktrınlı supurg ıle tmızle . Bılhısayarın ıcındkı buyuk kartın uzrınde yumruk kadar bı ızgara onunda ustunde bır fan var . O ızgaranın arasındakı tozları tmızle . Araları bos olsun , sonra pc duzelır .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok saolun beyler
  • oh be düzeldi beyler gercekten cok saolun ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.