selam arkadaşlar bilgisayarıma digiturk ün 15 tl lik paketini bağlatmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekli nerden başlamalıyım hangi tv kartını almalıyım bilmiyorum bilgisayarıma bağlı 23'' dvi ve vga girişli bi monitörüm var digiturk abonesi olup bir tv kartı alarak bilgisayarımda tv izlemek istiyorum kaliteli bir görüntü almak için hangi tv kartını almalıyım ve nasıl bir bağlantı yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
bigdede teşekkürler peki hangi kartı almalıyım varmı bir tavsiyeniz digiturk paketi en ekonomik olanından alınacak yani hd yayın izlenmicek buna göre iyi görüntü veren hangi tv kartını önerirsiniz
büyük ihtimal avermedianın analog kartları arkadaşın anlattığı şemadaki işlemi yapabilmen için yetecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: serkankm
bigdede teşekkürler peki hangi kartı almalıyım varmı bir tavsiyeniz digiturk paketi en ekonomik olanından alınacak yani hd yayın izlenmicek buna göre iyi görüntü veren hangi tv kartını önerirsiniz
hocam avertv kartıda fena degildir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme