Şimdi Ara

Pc Ye Gelen Neti Paylaşmam Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlık garip oldu ama şöle anlatayım pc nin birine net geliyor ve 3 pc ye daha o neti paylaştırmamız lazım bir ağ kurup ama neden modem den bir hat almıyorsunuz filan demeyin böle bir şansımız yok

dediğim şey bluetooth dongle olabiliyor bunu biliyorum ama kaç pc bağlanabiliyor sadece 2 pc ile mi oluyor ne kadar sağlıklı çok mu yavaşlar bunları bilmiyorum ki birde bu pcler arsında duvar var bluetooth çeker mi bir tahmin yapamıyorum

aynı olay wireles ile olabilirmi yada aklınıza gelen başka yolları anlatırsanız sevinirim ve kablosuz olursa daha iyi olur

• Merhaba,
    Bir bilgisayara ethernet kablosu ile gelen internet bağlantısını birkaç yöntemle paylaşabilirsiniz. Roter bağlamak, Bluetooth, bilgisayardan bilgisayara ethernet ile vs.
    Bunlar içerisinde en etkin ve bağımsız çözüm bir ROUTER kullanmaktır. Diğer yöntemler hem sorunlu hem de bir birine bağımlıdır. Yani bir PC'nin internete çıkması için ana PC'nin açık olması lazım.
    Sıfır veya 2. el bir Router alın. Gelen ethernet kablosunu routera WAN portundan bağlayın. Diğer bilgisayarlara interneti dağıtın.
  • hocam ya internet kablosu alıp ucunu söktükten sonra bi tekrardan elle bağlayıp 1 kablo üstünden 3 lü çıkartabilirsin ama zahmetli iş

sen en iyisi dandik bi router al 2.el olsun bitsin bulursun 10 - 15 e
  • benim kablosuz bağlanmam daha iyi olacak hatta kablolu yapamam iyi olmaktan çok çünkü fiber kablo olayına geçilecek sanırım fiber olunca etherneti filan değişiyormuş farklı bir şey takılacakmış zaten bunu yapmalarının asıl amacıda routerla dağıtımı engellemek önemli bilgilerin olduğu pc lere internete erişim sağlanmış bunu engellemek istiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.