Şimdi Ara

PC ye Mac OS X Snow Leopard Kurma HP Pavilion Leptopa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben PC me Mac OX X Snow leopard kurmak istiyorum ancak hangi Mac OS X indirdiysem kuramadim. Ben hangi Mac OS X snow leopardi Indirmeliyim ki PC ye kurulsun?

Leptopum aşağdaki linkdekidir

http://www.notik.ru/goods/8673.htm#tab0

Yadimnizi Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anar2627 -- 10 Nisan 2011; 14:22:01 >

• merhaba kardeş. elimden geldiği kadar yardımcı olayım sana hemen
    aşağıdaki şekilde kurulum yapıyorsun. ethernet ve wi-fi konusunda kesin konuşamam. çalışır çalışmaz bilmiyoruz sonuçta, söylememişsin tam modellerini :)

iboot+10.6.3 retail dvd+10.6.7 combo upd.+multibeast

gerekli dosya linklerini toplayıp özel mesaj olarak gönderiyorum.

iyi günler, kolay gelsin
  • Sagol kardesh Ben özel mesaj gonderemediyim ichin burda yazicam Ben Leptopuma Mac OS X Virtual olarak kurmak istemiyorum Windows nail kuruluyorsa oyle kurmak istiyorum yani bilgisayarimda tek Ishletim sistemi Mac OS X in olmasini istiyorum bigisayari achinca Mac la achilmasini istiyorum. Senin gonderdiyin Linklerden hangisini idireceyimi anlamadim MAC OS X 10.6.3 Intel Snow Leopard RETAIL.dmg yoksa Mac OS X v10.6.7 Update Combo Birde .dmg Mac Bilgisayrlar ichin olan dosya tipi diyilmi yani bunlari ben PC de nasil achib diske yaza bilicem. özel mesajda olan diger 5 Linkdekileride indirdikden sonra napicam ? WIFI nin tam olarak modelini bulamadim ama qaliba bu Broadcom 802.11b/g Ağ Bağdaştırıcıhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=4123896#N438 Bu linkde ise Leptopun Suruculeri var belki sen ordan WIFI ve Ethernetin Modelini oyrene bilirsin yardimin ichin Chok saol

• bak bu kurulum klavuzun.
    http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html

10.6.3 retail dvd olan: gerçek kurulum dvd (Snow Leopard install DVD)
    10.6.7 update dosyası

transmac diye bir program var, onunda dvd'ye yazarsın kardeş. dert değil o kadar.
    benim dediğim de sanal makina değil zaten, aynı senin istediğin gibi kardeş, makinayı açtığında SL(snow leopard) açılcak.

diğer dosyalar; kurulum yapmak için gerekli dosyalar.
    iboot ---- ilk nesil 1156pin i3, i5i i7, 775pin vs için
    iBoot-Legacy ---- ikinci nesil 1155pin i3,i5,i7 için. yani sandy bridge cpu's
    MultiBeast---- kurulum+update(güncelleme) sonrası driver paketi gibi bir şey

broadcom wifi kolay çalışır, hallederiz

• Allah Razi olsun Kardesh Dosyalari Indirdim Yalniz MAC OS X 10.6.3 Intel Snow Leopard RETAIL.dmg dosyasi kaldi onuda shimdi indiriyorum yarina biter
  • Bir sorum Olucak Shu Mac OS X e Orginal Mac OS X e yuklene bilen programlari yuklemek mumkunmu ?
  • evet kardeş. sıkıntısız kullanılıyor her program. ps cs5, xcode vs vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd ye windows 7 kurma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar daha önce sanırım başka bir topikte Mac kuramadığım için Çıldırmak üzere olduğumu yazmıştım
    en en en en sonundaaaa MAC10.5.6 ve 10.6.6i yi kurmayı başardım . Ama ne internet var ne ses v.s İnternet için RT73 driver ı buldum istall ettim ama 'no dıvece'' yazıyor bi işe aramadı yani.

Sistem AMD X2 + NFORCE 430 M2N anakart yardımcı olabilecek varmı?
  • İşlemci amd olmadıktan sonra her türlü yüklersin ve senin laptopuna macOS gayet iyi gider umarım en kısa zamanda yüklersin.
  • Merhabalar, @ArdilerS mesajlarını ilgi ile izliyorum.
    benim cihaz Packard Bell Laptop. TJ75 model, intel i3 cpu, 3GB Ram
    Buna MAC OS kurmak için ne yapmam gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

merhaba kardeş. elimden geldiği kadar yardımcı olayım sana hemen
    aşağıdaki şekilde kurulum yapıyorsun. ethernet ve wi-fi konusunda kesin konuşamam. çalışır çalışmaz bilmiyoruz sonuçta, söylememişsin tam modellerini :)

iyi günler, kolay gelsin

Arkadasım banada bı yardım etsen? ben lg x140 a mac snow leopardı kurdum hersey sorunsuz kuruldu yalnız wifiiyi tanımadı vınn kullandıgım ıcın sorun degıl ama yınede duzelırse sevınırım realtek kullanıyorum. bide ekran kartı tam tanıtılmamıs sanırım mesela bı pencereyı sımge durumuna kucultunce kasılıyo bıraz youtubeden fılan vıdeo actıgımda ses gelıyo ama vıdeo yerıne arkadakı masaustu resmı görunuyo ekran kartımda ıntel gma 3150

• benim sormak istediğim şey apple tarafından güncelleme çıkarıldığında sorunsuz yükleyebiliyor muyuz
  • HP Pavilion g6'ya yükleyebilir miyim?

Not:Merak ettiğimden soruyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Efe Berk*

HP Pavilion g6'ya yükleyebilir miyim?

Not:Merak ettiğimden soruyorum sadece.

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

merhaba kardeş. elimden geldiği kadar yardımcı olayım sana hemen

iyi günler, kolay gelsin

merhaba. hocam banada linkleri yollayabilirmisin acaba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.