Şimdi Ara

Pcb matkap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pcb delmek için kullanabileceğim matkap önerisi olan var mı ?

http://www.direnc.net/KMD02-MATKAP,PR-15221.html

http://www.direnc.net/HOBBY-DRILL-MATKAP,PR-3960.html

şu iki matkabı kullandım pek randıman alamadım. kullandıığınız önerebileceğiniz maktap var mı

teşekkürler

• En iyi matkap teyp motoru artı mandren. Çok güzel deliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta teyp motorunu kaç voltla besliyorsun ben dvd rom dan çıkardığım motora 12V verdiğimde koku geliyor motordan daha düşük gerilimde çok zor deliyor pcbyi
  • Teyp motoru, kasetli oto teybinden çıkanlar 12 voltluk oluyor. Normal ev teybinden çıkanlar genelde 9 volt oluyor. Teyp motoru kendi içinde sürücü devresi içerdiği için yanma sorunu yok. Ayrıca hızı çok yüksek değil, bu da düzgün delmeyi sağlıyor. Motorun arkasındaki deliğe tornavida sokup çevrince hız ayarı yapılabiliyor.
    DVD rom motoru zayıf oluyor. Teyp motoru olabilir, hızlı olması sorun olmaz ise çin malı vcd playerların tepsi motoru olabilir, kocaman oluyor. Bunlar rahatça deler.
    Plaketi de lifli olmayan kahverengi turuncu arası renkte olandan alırsanız rahat rahat delinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Şubat 2015; 16:08:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akülü vidalama motoru johnson marka nette var,+ mandrenle iyi iş çıkarıyor, yüksek devir düzgün ve hızlı deliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki o motorun fiyatı tahminen ne kadardır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMD tamir için havya önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Şarjlı vidalama tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usta peki bu motor kaç amper çekiyor bende 12v 2Ah güç kaynağı var yeterli olurmu veya 6V 4.5A ışıldak aküsü var bunlara uydurabilirmiyim
  • 5 amper uygun olur ama 2 amperde de çalışır hafif ses yapabilir ama sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.