Şimdi Ara

PCDEPO EN SONUNDA KENDİNİ VE ACERİ AŞMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki makinanın özelliklerine bir bakın hakikaten işte o an
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LX.TA805.169
    Acer Notebook TM4104LCi 2.0GHz / 533MHz FSB / 1024 MB DDR2 533 1089usd fiyatı var

Özellikler
    YENİ MODEL 1024 MB 533 MHZ DDR-2RAM
    Ağırlık: 2.9 kg
    Batarya Ömrü: 5 saat
    Bellek: 1024MB DDR2-533
    Bluetooth: Var
    Boyutlar: 364 x 279 x 33.9
    CRT Çıkışı: Var
    Ekran Kartı: Intel Media Accelerator GMA 900 128MB Dx9.0
    Ethernet: 10/100 Fast Ethernet
    Garanti Süresi: 2 Yıl
    IEEE 1394 Port: Var
    Işlemci: Intel® Centrino Pentium® M 760 2.0GHz / 533MHz FSB / 2 MB SONOMA
    Jack: 1 x RJ-11 modem jakı / 1 x RJ-45 Ethernet jakı
    Kızıl Ötesi: Var
    LCD: 15" XGA 1024x768
    Mikrofon Girişi: Var
    Modem: 56K V.90 Modem
    Optik: DVD CD-RW Combo
    PCMCIA: 1 x Cardbus tip II slot
    Port: 1 x harici VGA port
    S-Video: Var
    Sabit Disk: 60GB
    Speaker: 1 x hoparlör / kulaklık / line out jack
    USB Çıkışı: 3 x USB 2.0
    Wireless Card: Intel Wireless Pro 2200BG 802.11b/g
    Yazılım 1: Adobe Acrobat Reader Cyberlink Power DVd NTI CD
    Yazılım 2: Acer Launch Manager,Acer system Recovery CD, Norton Antivirus
    Yazılım 3: Acer Gridvista
    Yonga seti: Intel i915GM
    İşletim Sistemi: Windows XP Home TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladin -- 30 Kasım 2005, 22:55:14 >

• arkadaşlar gerçekten iyiye benziyor ben de buaralar laptop almayı düşünüyorum alınırmı acaba?acer olmasının bi dejavantajı var mı acaba?bilgilendirirseniz sevinirim...
  • wallah patlamış bomba; 2 ay önce tm4104 wlmi alcağıma bunu alsaydım keşkem

Aletin tek kusuru ramleriydi, çoşmuş o da
  • Harbi bomba olmuş fiyat kalite performans birarada
  • ekran kartı ve ekranı(15,4 değil) dışında güzel.
    ama herzaman dediğim gibi ben ilk önce ekran kartına bakarım çünkü sonradan değiştirme şansın yok bunun gibi laptop'larda.
    Bence hiç oyun oynamasanız bile ekran kartının paylaşımsız olanlarından tercih edin, ileride pişman olmayın.
    Yoksa geri kalan özelliklere lafım yok ama ben bunu almazdım.
  • dostum allah gözünü doyursun sende para boll galiba sen simdi bu modelde neden x700 yok dersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tepetaklak

dostum allah gözünü doyursun sende para boll galiba sen simdi bu modelde neden x700 yok dersin

240$ farkla acer 5024 wlmi http://www.mavibilgisayar.com
    x700ü filan herseyi de var. Öyle "çoook" büyük para farkları yok bence arada.

Bu 4104Lci de bluetooth yok hdd sanırım 5400 rpm deil ekran kartı gerçekten performanssız.. Ekranı 15 inch ve crystalbrite değil. Ayrıca dikkat ederseniz dvd writer yok sadece cd writer.
    Güzel yanları: Biraz daha ufak azıcık daha hafif. Pili 5 saat gidiyor. Direk 1gb rame çıkartmışlar default konfigürasyonu.. Bir de 533 mhz ddr2 yapmışlar. En büyük önceliği mobilite ve fiyat olanlar için birebir. Eski modeline göre 50$ farkla ddr2 400 512mb den 1gb ddr2 533e çıkarmış olmaları güzel tabi...

• bilgisayarda grafik programları ve oyun dışında başka şeyler kullanıyorsanız, hem bataryası hem performansı hem de fiyatı bakımından çok iyi.. mebin toşibaları alanlar şimdi bunu görünce ne diyolardır acaba. biz de 1 sene sonra böyle mağdur olcaz bu gidişle :)P bilgisayar teknolojisi çok hızlı gelişiyor, çoook...
  • aletin çok büyük bir eksikliği dvd rw olmaması. artık dvd rw olmayan alet almak mantıklı değil bence. ama yine de fiyat/performans oranı iyi bir bilgisayar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkmag

ekran kartı ve ekranı(15,4 değil) dışında güzel.
    ama herzaman dediğim gibi ben ilk önce ekran kartına bakarım çünkü sonradan değiştirme şansın yok bunun gibi laptop'larda.
    Bence hiç oyun oynamasanız bile ekran kartının paylaşımsız olanlarından tercih edin, ileride pişman olmayın.

aslında ekranın 15'' olması herzaman tercihimdir,neden? oyunlar basık gözüküyo wide screende ve tadı tuzu kaçıyo o x700 ün, bu seferde 4/3 formatını yakalamak için ekran boyutunu küçültüyosunuz,küçücük 13 inç görülebilir alanınız kalıyo
    ne anladım o işten

gercek oyun laptopu 15.4 diil 15 inç olmalıdır

ama bu model pek oyun oynatmayacagı için keşke 15.4 olsaymış, bi tutturamadı acer şu işi

• quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU
    aslında ekranın 15'' olması herzaman tercihimdir,neden? oyunlar basık gözüküyo wide screende ve tadı tuzu kaçıyo o x700 ün, bu seferde 4/3 formatını yakalamak için ekran boyutunu küçültüyosunuz,küçücük 13 inç görülebilir alanınız kalıyo
    ne anladım o işten

Artık WideScreen ekranlar yaygınlaşmakta.. hem bilgisayarlarda hem de televizyonlarda... Peki neden ? Çünkü bilimsel olarak da 16:9 ekranlar insan gözünün algılama sistemine daha uygun... Bunun içindir ki sinema perdeleri de 16:9 formatındadır...

Ayrıca son zamanlarda çıkan bir çok oyunda da 16:9 formatını opsiyonlardan seçebiliyorsun artık... Yakında bütün oyunlarda standard olacaktır bu seçenek...

• quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

quote:

Orjinalden alıntı: bjkmag

ekran kartı ve ekranı(15,4 değil) dışında güzel.

ne anladım o işten

gercek oyun laptopu 15.4 diil 15 inç olmalıdır

ama bu model pek oyun oynatmayacagı için keşke 15.4 olsaymış, bi tutturamadı acer şu işi

Bu konuda haklısın subaru arkadaşım 15'4 inchte oyunlarda böyle bir problem oluyor. Ama ekranı küçültmek yerine gerçek oyun laptopu 17 inchtir desek daha doğru olacak. Malum şu aralar gittikçe yaygınlaşıyor ve fiyatları da düşüyor 17 inchlerin.

• Ekran kartı 128 ama paylaşımlı galibaa ??

değil mi???
  • ne yazıkki evet

quote:

Orjinalden alıntı: ciko44

Ekran kartı 128 ama paylaşımlı galibaa ??

değil mi???
  • evet ama oyun ve grafik performansını osmanağaya sorun bence mükemmel diyor
  • bence 15'' olmasından kaybed,yor. Ben hp nin pavilion serisi ek976 modelini sipariş verdim özellikler hemen hemen aynı bununla onda 15.4'' ekran var. Bu 15.4'' olsaydı bunu tercih edebilirdim...
  • evet arladaşlar şimdilik, yani eski oyunlar için 15.4 inç olması bir dezavantaj ama yeni çıkan oyunlar artık 1280*800 çözünürlüğünü destekliyor (1024'dü seçmek zorunda kalmıyorsunuz) ve hiçbir bozulma olmadan oynayabiliyorsun.
    örneğin: Age of Empires III
  • arkadaşlar ben dün 4104 lci kampanya modeilinden aldım. ram 256 533 mhz çıktı. 512 yaptım. süper bir şey oldu. çok iyi fiyat. dvd rw olsa fena olmazdı ama çok da elzem değil zaten. 512 ram (533) kingston 57$+kdv daha verince diğerinden farkı kalmıyor. farkı biraz fazla koymuşlar. ~200 $ gerek yok. kendiniz ram ekleyebilirosunuz. ben kont bilgisayarı arayıp sordum sonra kendim taktım oldukça kolay oldu. full aksesuar. her şey var (gerekli olan). amd alacaktım ama banchmarklara bakınca kesinlikle centrino almaya karar verip bunu aldım dün. oyun meraklısı değilseniz (ki bir çok oyun çok rahat çalışır bu bilgisayarda) iyi bir notebook...
  • ayriyeten yeni dedikleri modelde ben bluetooth göremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.