Şimdi Ara

PCDepodaki yorumlara güvenemeyeceğim artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pcdepo.com da bir notebook için bir yorum yazdım, sis chipsetli onboard ekran kartlı bir notebookdan yüksek oyun performansı bekleyen bir kullanıcıya cevapdı. Üstelik seviyesi düşük yorumların yanında oldukça düzeyli hatta ürünün olumlu taraflarını da öne çıkaran bir yorumdu. Ama Pcdepo notebookları kendi üretiyormuş gibi en ufak bir eksikliğini dile getirmeye tahammül edip yayınlamıyorlar. Ekran kartı performansı vasatın altındaki notebooklardaki "şahane oyun notebooku" tarzındaki abartılı yorumları da hiç de masum görmüyorum artık.

• bu zaten bilinen bir şey. nedense hiçbir alette bir tane bile olumsuz yorum yok. kimse o yorumlara bakmıyor bile. ama tabi bilmeyen adamlar okursa etkilenebilir o yorumlardan.
  • Çok haklısınız

bu konuda dijital center şaşırtıcı şekilde objektif. Dijitalcenter da harici disk kutusu ürünü konusunda kasanın plastik olması nedeniyle sıcaklık problemlerinin yaşandığını belirttiğim mesaj halen yayınlanıyor. Ben yayınlamaz hemen silerler sanmıştım bu açıdan takdir ediyorum.

Benim pc depoya asıl kızdığım uygulama ise $ kurunu yüksek tutup dolar bazında düşük fiyatlı gibi görünen ürünleri türk lirasına çevirince diğer siteler ile fiyatların eşitlenmesidir.

Gizli kazık denebilir. Herkesi birazcık aptal yerine koyuyorlar, $ kurlarını açıkça da ana sayfada yazmıyorlar. Siz hesaplayınca anlıyorsunuz kazığın boyutunu.

nx9105 de attıkları ram kazığı da unutulur gibi değil. (o dönemde 33$ lık 256mb ram i millete 80 dolara taktılar)

bizler bilinçlendikçe onların bu tür keyfi uygulamaları azalacaktır.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurt -- 25 Ocak 2006 11:52:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yurt

Çok haklısınız

bu konuda dijital center şaşırtıcı şekilde objektif. Dijitalcenter da harici disk kutusu ürünü konusunda kasanın plastik olması nedeniyle sıcaklık problemlerinin yaşandığını belirttiğim mesaj halen yayınlanıyor. Ben yayınlamaz hemen silerler sanmıştım bu açıdan takdir ediyorum.

Benim pc depoya asıl kızdığım uygulama ise $ kurunu yüksek tutup dolar bazında düşük fiyatlı gibi görünen ürünleri türk lirasına çevirince diğer siteler ile fiyatların eşitlenmesidir.

Gizli kazık denebilir. Herkesi birazcık aptal yerine koyuyorlar, $ kurlarını açıkça da ana sayfada yazmıyorlar. Siz hesaplayınca anlıyorsunuz kazığın boyutunu.

nx9105 de attıkları ram kazığı da unutulur gibi değil. (o dönemde 33$ lık 256mb ram i millete 80 dolara taktılar)

bizler bilinçlendikçe onların bu tür keyfi uygulamaları azalacaktır.

saygılar

İlginç, ben de dijitalcenter 'a üyeydim ve bir ürünün fahiş fiyatı üzerine yorum yaptım, kesinlikle yayınlamadılar... ben de anında üyeliğimi iptal ettim ve alışverişimi kestim.

• bu durumda gözlerinden kaçmış diye yorumlamak lazım veya okuyup kontrol edene göre değişiyor.

Sizinkini patron okumuştur :)) benimkini halinden çok ta memnun olmayan bir çalışan

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yurt

bu durumda gözlerinden kaçmış diye yorumlamak lazım veya okuyup kontrol edene göre değişiyor.

Sizinkini patron okumuştur :)) benimkini halinden çok ta memnun olmayan bir çalışan

saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.