Şimdi Ara

PCI Express yuvalar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir ekran kartı alıcam ekran kartı detaylarında PCI Express 3.0 kafamı karıştırdı benim anakartım PCI Express 2.0 destekliyor acaba yuvaya uymama gibi bir sorun teşkil edermi ?

Alıcağım Ekran Kartı Ve Detayları

Ekran Kartı Markası AMD
    VGA Chipset Modeli HD7850
    VGA Slot PCI Express 3.0
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 2 GB
    Bellek Tipi GDDR 5
    Bellek Hızı 5000MHz
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    Çekirdek Hızı 1000Mhz
    Bağlantı Özellikleri DVI, HDMI, VGA, Display Port

PCI Express yuvalar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psp24 -- 6 Eylül 2013; 18:02:18 >

• bisey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PCI-E yuvaları backwards compatible'dır.Yani geriye dönük destekleri vardır.
  • peki sorun nedir kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

peki sorun nedir kardes

PCI Express x1 yuva (Tüm PCI Express yuvalar, PCI Express 2.0 standartlarına uygundur.)

Anakartımda Böyle Bir Teknik Özellik Var Özellikle Bu Kafamı Karıştırmıştı Çok Fazla Bilgim Olmadığından Konu Açtım Sorun bu Bilgisizliğim :)
  • ha şimdi orda demek istedigi pcyiexpert 2.0 olan ekran kartlarinin hepsi uyar diyor diger pcexpert olani ise gene pcyiexpert olan tüm ekran kartlarina uyar diyor kardes birde pcyi expert x16 var oda suan kullandigin ekran kartin yani amd hd 7770 varya onun girisi olan bütün ekran kartlarinin hepsini destekler diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

ha şimdi orda demek istedigi pcyiexpert 2.0 olan ekran kartlarinin hepsi uyar diyor diger pcexpert olani ise gene pcyiexpert olan tüm ekran kartlarina uyar diyor kardes birde pcyi expert x16 var oda suan kullandigin ekran kartin yani amd hd 7770 varya onun girisi olan bütün ekran kartlarinin hepsini destekler diyor

Yani PC Express 3.0 tüm ekran kartları 2.0'da çalıştırabilir birde bu x16 ne acaba anlatabilirmisiniz vaktinizi almıyorumdur umarım öğrenmemde yarar olduğunu düşünüyorum kısaca özetlerseniz daha iyi olur ekran kartı 7770 değil 7850 :) onuda belirtmek istedim daha iyibir ekran kartıda alabilirim limit 800-900TL Arasında bir ekran kartı alıcam bunun için ayrı bir konu açsammı diye düşünüyordum.

Teşekkürler yorum yapan herkeze.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pcı slot sorunu
    4 yıl önce açıldı
    pcı-e x1 ve pcı-e x16 slotlar...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.