Hazır sistemlerde indirim yapmışlar, alacak olanlar göz atabilir. |
Pckolik Hazır Sistemlerde İndirim
-
-
Sunucu tarafından rate limiti engellediler herhalde rağvetin yüksek olduğuna inandırmak için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Konu ilk açıldığında siteye girilmiyordu kaldı ki her zaman girilen bir kez bile açılmama gibi bir durum olmamıştı peki bir site neden açılmaz? 2 ihtimal var biri site aşırı trafiği kaldıramadığından ikincisi de kendileri bilinçli olarak trafik bant genişliğini düşürdükleri için yani ikincisini yapmak mantıklı gelmese de siteye aşırı talep olduğunu göstermek için yapılmış bir algı olabilir.
-
Ben burayı ilk defa duydum. Konuyla birlikte instagram hesaplarını da açtım. Yığınla hikaye paylaşılmış. Az önce açıldı websitesi, erişebildim. Kampanya bugüne özel ve gel-al şeysinde geçerliymiş. Yemek alıyoruz sanki. Sitenin tasarımı insan yoruyor. Filtre vs. hiçbir şey çalışmıyor. Şu oem işini incehesap, itopya, vatan dışında yapan yok mu Allah aşkına düzgün ve uygun yollu şekilde.
-
Ne demiş diye açtım da giydirmiyor ki, hatta bedava reklamını yapmış :D
-
Hocam nasıl giydirmiyor? PcKolik'in 4060 ve 4060 Ti içeren sistemlerde yaptığı yüksek fiyat değişimlerini eleştiriyor. Üstelik videolar sonrası bunu yaptıklarını belirterek sert çıkıyor. Aynı gün ModArt PC kanalı da Amd 8400F işlemciler konusunda firmaların yaptığı hazır sistem rezilliklerini atarlı şekilde video yaptı, şu an yayında.
Yalnız PcKolik'in reklamını yaptığı konusunda haklısınız, en baştan bunu belirtmiş zaten olumsuz anlamda da olsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Temmuz 2024; 21:3:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani genel olarak piyasyaya geçirmiş ona pckolik de dahil edilebilir ama indirim yaptıkları için ve reklam yaptığı için ben çok sayamadım. Ben seni anladım yine de
-
Adamlar internete özel yapmak zorunda değil, zaten ellerinde ki stok miktarı binlerce olmayacağına göre mağazalarını tanıtmak ve sektörde tanımak için mağazadan alışveriş karşılığı doğum günü indirimi yapmışlar. Hemde mükemmel fiyatlara sistemler var. Umarım ihtiyacı olanlar yararlanmıştır.
Bu arada DonanımArşivi de PCKolik eleştirisi değil övgüsü yapmış, onun eleştirisi başka firmalarla alakalı.
-
Pckoliği övmüş ama hafiften küçümseyerek:). Ayrıca bu aralar "influencer" tayfada bi haller var. Hazır sistemlerle ilgili bir kavga döğüş, pasta kapma savaşı mıdır nedir? Kamerayı eline alan trip atıyor:)
NOT: Pckoliğin stokları öğleden sonra 4 gibi bitmişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X