Şimdi Ara

PDR BIRAKIP HUKUK İÇİN HAZIRLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, geçen sene hamda 33 yerleştirmede 40 bin olarak bir devlet üniversitesinde Pdr kazandım.Fakat tamamen aile baskısıyla istemeden yazdığım bir bölümdü.2.sınıfa geçtim ama birdaha hazırlanmak istiyorum hukuk için.Okulum ikinci öğretim ve gündüzleri boşum 5 e kadar.Ailem her türlü etüt merkezi/kitap desteğini vereceğini söylediler.Zaten yaşadığım ilde okuyorum.

Sormak istediğim şu ; Başarabilir miyim? 1 senedir hiç ders çalışmadım. tekrar eski bilgilerimi hatırlayabilir miyim? kaynak onerileri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

• Basaracaginiza inaniyorum hocam, yolunuz acik olsun umutsuzluga kapilmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bremond B kullanıcısına yanıt
    Hocam siz naptınız?

• cacabiko C kullanıcısına yanıt
    Başarırsın emin ol ben de 2.sınıfta biraktim ve bu yıl istanbul hukuku kazandım. Sadece kendine güven ve gerçekten çalış ve istemediğin bir bölümse gerçekten daha fazla vakit kaybetme

Yapman gereken siralama ? Ayrica ogrenilmis bilgi unutulmaz

• Ilk yil ygs 15 k, lys ham 22 yerlestirme 28 k.

Bu yil ygs farkli sebeplerden dolayi ham 66 yerlestirme 73 , lys ham 20 yerlestirme 26 k.

Karadeniz teknik hukuk kazandim, mutluyum sonucta yasadigim olumsuzluklara gore iyi bir sonuc.

Umudu kaybetmeyin, lysye son 1 ay kendimi eve kapatarak calistim onun disinda bu yil pek bir sey yapamadim.

Fen lisesi cikisli oldugumdan edebiyattan cok az bilgim vardi, 47 net civari yaptim yine de az zamanda calismayla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çark95

Başarırsın emin ol ben de 2.sınıfta biraktim ve bu yıl istanbul hukuku kazandım. Sadece kendine güven ve gerçekten çalış ve istemediğin bir bölümse gerçekten daha fazla vakit kaybetme

teşekkür ederiim iyi dileklerin için, ygs ve lys netlerini öğrenebilir miyim? bide obp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Obp kırılmayacağı için rahat kazanırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ygs 120 net yaptim toplamda

Lys
    Mat 38
    Edeb 44.75
    Geo 13
    Cog 15.25

Obp de 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çark95 -- 19 Ağustos 2016; 22:06:53 >
  • Arkadaşım ben sınıf öğretmenliğini 2. sınıfta bıraktım Dershanesiz hatta Kasım ayında başlayarak 22 bin yaptım :) selçuk hukuk

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuznr

Arkadaşım ben sınıf öğretmenliğini 2. sınıfta bıraktım Dershanesiz hatta Kasım ayında başlayarak 22 bin yaptım :) selçuk hukuk

HOCAM RİCA ETSEM ÖZELDEN, YGS LYS NETLERİNİZİ YAZARMISINIZ :)
  • Pdr rahat bir bölüm ikisini götürürsün olmadı bazı derslerini salarsın ben de okul bıraktım hatta adam akıllı 4 5 ay hazırlandım Deu Hukuk geldi mutluyum,huzurluyum dinlediğim müzik bile bana keyif veriyor artık.İstediğin şeyleri yapmaya bak olmazsa da içinde kalmamış olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.