Şimdi Ara

Pedofili İfşaa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bir yakınımının kızının başına gelen bir vaka bende kendisinden ekran görüntülerini at dedim

ismi bende saklı,şimdi bu şerefsizi en kısa sürede sokağa çıkamaz hale nasıl getiririz dostlarım, fotolarda numarası ve ayan beyan resimleride var

ulaşılacak tüm platformlarda rezil etmek istiyorum ... sözlüklerde hesabı olanlar,ve emsali yerlerde herkesin katkısını bekliyorum
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1079662372118512.1073741827.208902469194511&type=3

• Vay adi herif bence adını da söylemelisiniz, sözlüklerde hesabım yok maalesef, konuyu takipteyim
  • İsdiyum isdiyum demesine ayar oldum. Cahil dağdan inmiş .rus Cocugu
  • Kanım donuyor böylelerini görünce, yakalayıp gebertmek istiyorum yaa. Şimdi küfredip ban yemek istemiyorum ama bildiğiniz hangi küfür varsa hepsini ediyorum bu oç_na. :(
  • Sözlük hesaby olanynyz var my ya da arkada?ynyzyn hesaby var my
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardalsosu

Sözlük hesaby olanynyz var my ya da arkada?ynyzyn hesaby var my
    Bunlar nasıl insanlar yav bunlara nasıl çare bulunacak ne yapılacaksa yapılsın artık. Ulan millet korkudan kız çocuğunu bir erkeğin sevmesinden çekinir oldu ya. Ben komşumun çocuğunu çok sevmeme rağmen yanlış anlaşılır diye dikkat etmek zorunda hissediyorum e öyle oluncada kendimi kötü hissediyorum. Yemin ediyorum normal olan şeyler artık bizde anormal, anormal olanlar ise tamamiyle normal olmaya başladı. Nereye gidiyoruz nereye

• quote:

Orijinalden alıntı: AugKunzee

Bunlar nasıl insanlar yav bunlara nasıl çare bulunacak ne yapılacaksa yapılsın artık. Ulan millet korkudan kız çocuğunu bir erkeğin sevmesinden çekinir oldu ya. Ben komşumun çocuğunu çok sevmeme rağmen yanlış anlaşılır diye dikkat etmek zorunda hissediyorum e öyle oluncada kendimi kötü hissediyorum. Yemin ediyorum normal olan şeyler artık bizde anormal, anormal olanlar ise tamamiyle normal olmaya başladı. Nereye gidiyoruz nereye

Alıntıları Göster
    Ulan adminler böyle konularda izin verse de içimizi bi döksek ya. Küfür etmeden ifade edilmiyor bazı şeyler.

Bildigin anadolu çomarı ya. Konusmayı bilmez, yazmayı bilmez, cahil, abazan, maymun suratlı oç'un teki.

Hayrına adana'da oturup gören birileri varsa dövsünler sağlam bir şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Ulan adminler böyle konularda izin verse de içimizi bi döksek ya. Küfür etmeden ifade edilmiyor bazı şeyler.

Bildigin anadolu çomarı ya. Konusmayı bilmez, yazmayı bilmez, cahil, abazan, maymun suratlı oç'un teki.

Hayrına adana'da oturup gören birileri varsa dövsünler sağlam bir şekilde.

Alıntıları Göster
    Bir badi'miz sözlükte linci başlatmıs ;

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bir badi'miz sözlükte linci başlatmıs ;

https://eksisozluk.com/05375437857--5139295?focusto=61412452

Çok iyi olmuş sağolsun, bazıları ifşa etme böyle demiş bunun farklı bi yönü mü var buzdağının görünmeyen yüzü filan :D
  • dezayk D kullanıcısına yanıt
    ülkemiz sözde müslüman ülke,transları öldüresiye nefret eden bir ülke ama bu adamalr enreden çıkır anlamıyoruım.halil söyletmez işletiyordu bunları.birisi oakdar kafayı bozmuşki zevkin yaşı yoktur diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trolenyum

ülkemiz sözde müslüman ülke,transları öldüresiye nefret eden bir ülke ama bu adamalr enreden çıkır anlamıyoruım.halil söyletmez işletiyordu bunları.birisi oakdar kafayı bozmuşki zevkin yaşı yoktur diyordu.
    Asılsın diyeceğim ama oda bir insan kıyamam :(

Bence yakılsın diri diri yavaş yavaş önce elleri mesela sonra ensesinden aşağıya kor haline gelmiş odun kömür parçaları atılabilir ondan sonra ateşte pişirilmiş demir müsait noktalarında dolaştırılabilir bu daha insancıl oldu
  • Şikayet ettiniz mi dostum son durum nedir?
  • bimere şikayet ettim başvuru yap deyip şikayetinizi gönderin ilgileniyorlar, başbakanlık ihbar hattı.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde yapabiliyoz mu simdi o şikayeti ? Yapsak biraz açıklar mısınız nasıl oluyo o linkimi atıcam bimere ne kadar fazla şikayet atarsak bu ..... cocugunu okadar kolay toplumdan soyutlarız .
  • Tutuklandığına dair bir haber okudum bu soysuzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Hocam bizde yapabiliyoz mu simdi o şikayeti ? Yapsak biraz açıklar mısınız nasıl oluyo o linkimi atıcam bimere ne kadar fazla şikayet atarsak bu ..... cocugunu okadar kolay toplumdan soyutlarız .

dostum siteye gir sağ üst tarafta başvuru yap diye bir yer olması lazım oraya tıkla, adımları izle.
  • Gelen mail
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pedofili İfşaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 29 Haziran 2016; 17:02:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Gelen mail
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pedofili İfşaa
    Hadi Facebook falan herkesin ulaşabileceği bir platform ama bu WhatsApp. Çocuğun telefon numarasını nasıl bulmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Hadi Facebook falan herkesin ulaşabileceği bir platform ama bu WhatsApp. Çocuğun telefon numarasını nasıl bulmuş?

Alıntıları Göster
    bu işi doğru bulmuyorum
    ifşa nedir amacı nedir gerçekten anlamadım
    önceleri kızardım neden böyle düşünürler diye.

Yarın bir gün dezenformasyona yol açarsa şahıs için kötü olur
    linç olur
    yargısız infaz olur.

Eğer sübyancıysa verirsin savcılığa ilgilenir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.