Kanım donuyor böylelerini görünce, yakalayıp gebertmek istiyorum yaa. Şimdi küfredip ban yemek istemiyorum ama bildiğiniz hangi küfür varsa hepsini ediyorum bu oç_na. :(
Sözlük hesaby olanynyz var my ya da arkada?ynyzyn hesaby var my
quote:
Orijinalden alıntı: hardalsosu
Sözlük hesaby olanynyz var my ya da arkada?ynyzyn hesaby var my
Bunlar nasıl insanlar yav bunlara nasıl çare bulunacak ne yapılacaksa yapılsın artık. Ulan millet korkudan kız çocuğunu bir erkeğin sevmesinden çekinir oldu ya. Ben komşumun çocuğunu çok sevmeme rağmen yanlış anlaşılır diye dikkat etmek zorunda hissediyorum e öyle oluncada kendimi kötü hissediyorum. Yemin ediyorum normal olan şeyler artık bizde anormal, anormal olanlar ise tamamiyle normal olmaya başladı. Nereye gidiyoruz nereye
quote:
Orijinalden alıntı: AugKunzee
Bunlar nasıl insanlar yav bunlara nasıl çare bulunacak ne yapılacaksa yapılsın artık. Ulan millet korkudan kız çocuğunu bir erkeğin sevmesinden çekinir oldu ya. Ben komşumun çocuğunu çok sevmeme rağmen yanlış anlaşılır diye dikkat etmek zorunda hissediyorum e öyle oluncada kendimi kötü hissediyorum. Yemin ediyorum normal olan şeyler artık bizde anormal, anormal olanlar ise tamamiyle normal olmaya başladı. Nereye gidiyoruz nereye
Alıntıları Göster
Ulan adminler böyle konularda izin verse de içimizi bi döksek ya. Küfür etmeden ifade edilmiyor bazı şeyler.
Bildigin anadolu çomarı ya. Konusmayı bilmez, yazmayı bilmez, cahil, abazan, maymun suratlı oç'un teki.
Hayrına adana'da oturup gören birileri varsa dövsünler sağlam bir şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
Ulan adminler böyle konularda izin verse de içimizi bi döksek ya. Küfür etmeden ifade edilmiyor bazı şeyler.
Bildigin anadolu çomarı ya. Konusmayı bilmez, yazmayı bilmez, cahil, abazan, maymun suratlı oç'un teki.
Hayrına adana'da oturup gören birileri varsa dövsünler sağlam bir şekilde.
Çok iyi olmuş sağolsun, bazıları ifşa etme böyle demiş bunun farklı bi yönü mü var buzdağının görünmeyen yüzü filan :D
dezaykD
kullanıcısına yanıt
ülkemiz sözde müslüman ülke,transları öldüresiye nefret eden bir ülke ama bu adamalr enreden çıkır anlamıyoruım.halil söyletmez işletiyordu bunları.birisi oakdar kafayı bozmuşki zevkin yaşı yoktur diyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: trolenyum
ülkemiz sözde müslüman ülke,transları öldüresiye nefret eden bir ülke ama bu adamalr enreden çıkır anlamıyoruım.halil söyletmez işletiyordu bunları.birisi oakdar kafayı bozmuşki zevkin yaşı yoktur diyordu.
Asılsın diyeceğim ama oda bir insan kıyamam :(
Bence yakılsın diri diri yavaş yavaş önce elleri mesela sonra ensesinden aşağıya kor haline gelmiş odun kömür parçaları atılabilir ondan sonra ateşte pişirilmiş demir müsait noktalarında dolaştırılabilir bu daha insancıl oldu
Hocam bizde yapabiliyoz mu simdi o şikayeti ? Yapsak biraz açıklar mısınız nasıl oluyo o linkimi atıcam bimere ne kadar fazla şikayet atarsak bu ..... cocugunu okadar kolay toplumdan soyutlarız .
Tutuklandığına dair bir haber okudum bu soysuzun
quote:
Orijinalden alıntı: _CLasSy_
Hocam bizde yapabiliyoz mu simdi o şikayeti ? Yapsak biraz açıklar mısınız nasıl oluyo o linkimi atıcam bimere ne kadar fazla şikayet atarsak bu ..... cocugunu okadar kolay toplumdan soyutlarız .
dostum siteye gir sağ üst tarafta başvuru yap diye bir yer olması lazım oraya tıkla, adımları izle.
Gelen mail
Bu mesaja eklenen görseller:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 29 Haziran 2016; 17:02:17 >
quote:
Orijinalden alıntı: Enes4125
Gelen mail
Bu mesaja eklenen görseller:
Hadi Facebook falan herkesin ulaşabileceği bir platform ama bu WhatsApp. Çocuğun telefon numarasını nasıl bulmuş?
quote:
Orijinalden alıntı: Emre D
Hadi Facebook falan herkesin ulaşabileceği bir platform ama bu WhatsApp. Çocuğun telefon numarasını nasıl bulmuş?
Alıntıları Göster
bu işi doğru bulmuyorum ifşa nedir amacı nedir gerçekten anlamadım önceleri kızardım neden böyle düşünürler diye.
Yarın bir gün dezenformasyona yol açarsa şahıs için kötü olur linç olur yargısız infaz olur.