< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Pegasus kişiye özel %50 indirim
-
-
iPhone alma zamanı gelmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boşa gitmeye değmez. 1396 dolar zaten 14 Pro max 256 lık. Letgoda kapalı kutu 28 den satılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dışarı çıkmaya gerek yok. bileti al, pasaport kontrolde damgayı vurdur, sonra müşteri hizmetlerini ara bileti iptal ettir, cezasını öde sadece.
ha cezanın ne kadar olduğunu bilmiyom ama uçuşa 10 saat kala falan gitmek lazım havaalanına ki cezası az olsun ya da iptal edilebilsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
%12 vergi iadesi de var, o da yol parası oluyor işte. Bir de o satılanlar Irak cihazı biraz sıkıntı oluyor sanırım.
-
Aga böyle saçma fikirleri nereden duyuyorsunuz allah aşkına ya. Twitter'da her okuduğuna inanma nesli yetişiyor.
Yok böyle bir olay. Uçağa binip de o uçak havalanmadıkça ülkeden çıkamazsınız. Uçak kapısında bilet iptali olursa yurtttan çıkışınız "iptal olur", tekrar giriş yapılmaz.
-
bu fake mi yani ?
www.ntv.com.trYurt dışı telefonda son oyun: Sigortalı bilethttps://www.ntv.com.tr/teknoloji/yurt-disi-telefonda-son-oyun-sigortali-bilet,1u1aoZyng0OyEWDo_5dUFw
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alıntı
metni:Ekonomim.com'dan Yener Karadeniz'in haberine göre Aynen öyle. Twitter tam bir çöplük. Biri kuyuya bir taş atıyor ülkenin gazetecisi bile inanıyor. Uçak kapısında eğer seferiniz iptal olursa size eşlik ederler ve pasaport kontrolünden tekrar geçersiniz. O sırada çıkışınızı "iptal ederler"
Üşenmedim kendi pasaportumdan foto çektim:
-
Tek kişi için uygun. Çocuk varsa olmuyor. Kendim ve 2 çocuk seçtim İst sarajevo 12 den 11 e düştü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mart İstanbul Saraybosna gidiş geliş 2000'den 1200 liraya düşüyor. Fena değil fiyatlar.
-
Bana yurtiçi %30 uygulamış. 1 ay sonra tarihli uçuşlar. Suan için gayet iyi fiyat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fake bu. Uluslararası alandan uçağa binmeden çıkarsanız iptal damgası basıyorlar ve e-devlette giriş-çıkış görünmüyor. 2018'de yaşadım. Böyle bir maksadım yoktu ama başka bir nedenle ertesi günkü uçakla gitmem gerekliydi. Polis iptal damgası basıyor öyle çıkılıyor.
-
bütün haber kanallarında var, bu da hükümetin taktiği olsa gerek, şu kerizleri bi de böyle çarpalım demişlerdır.
aynen bunu yapın tavsiye edilir.
Check in sırasında vize kontrolünde g.t olup geri dönersiniz.
Hadi diyelim vizesiz bir yer var da pasaport kontrolünü geçtiniz diyelim, sonra da bu ultra harika fikri gerçekleştirmek için deneni yaptınız, süprizzzz bilet aldığınız uçak sağ Salim karşıdaki yere varana kadar polislerimiz tarafından misafir edilirsiniz.
Sonrasında girişiniz iptal edilir, olur da dutyfreeden alınan herşeye el koyulup yallah denir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X