Şimdi Ara

Pegasus uçağı pistten çıktı, üçe bölündü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
24.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: extra34

Heryer google pilotu doldu ya. Ne memleket. Bu ülkede ne gündeme gelirse herkes onun uzmanı oluyor zaten. Neyse. Allah herkese sağlık sıhhat versin.
    Aynen her konuda profesör olduk maşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyildizinoglu

Aynen her konuda profesör olduk maşallah.

Alıntıları Göster
    Ben Öğrenci pilotum bildiklerimi yazmaya çalıyorum valla

• son kontroller kaptanda boşuna yardımcı pilota yüklenmeyin bu inişte koreli pilot pek müdahale edemez aşırı rüzgarlı havalarda kaptan alır kontrolleri

• Sputnik Türkiyetwitter
    Sputnik Türkiye
    https://twitter.com/sputnik_TR/status/1225362793148420097

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 6 Şubat 2020; 21:32:39 >

• eregenthov44 kullanıcısına yanıt
    valla ben arabamı bile 28 yaş altı birine vermem.değil ki uçak.
    zaten iktisat işletme bölümleri gibi heryerde pilot okulu açıldı.
    iş bulamayan ya polis ya pilot oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

Havacılık sektöründe fo yani yardımcı pilotların dünya üzerinden bahsediyorum %80 ninden fazlası belki 28 yaşından küçüktür. Size araba yolları gözüktü

• maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    son yıllardaki pilot kalitesindeki düşüşü sizin de teslim etmeniz lazım.
    Maaşı yüksek diye her önüne gelen pilot olmaya çabalıyor.
  • quote:

son yıllardaki pilot kalitesindeki düşüşü sizin de teslim etmeniz lazım.
    Maaşı yüksek diye her önüne gelen pilot olmaya çabalıyor.
    Maaşı yüksek diye çabalıyorlar ama her önüne gelen pilot olamıyor. Birde pilot kalitesi değil de ona tecrübesizlik diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

https://twitter.com/sputnik_TR/status/1225362793148420097
    Bu ülkede akıl sağlığını korumak imkansıza yakın.

• quote:

hocam git başka yerde saçmala ya hayatımda gördüğüm en saçma yorum sinirden gülüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havacılık konusunda bilgili biri değilim. Burada konuşulunca baktım. "Runway end safety area" ile ilgili bir video. Pist bitimine düz ve guvenli bir alan bırakmışlar:
    Vimeo
    Runway End Safety Areas at YVR
    https://vimeo.com/105880783

• walla bunlar utanmasa kokpit camını açıp kol uzatıp sigara içecekler.yolcuların canı kimlere emanet.
  • 29022G37KT 240V330 7000 -TSRA FEW017CB BKN025 BKN070 11/09 Q0992 schedule da 15 stabili olan 22 not tailwind hele 37 atımlı 270 dereceden alırsan böyle aquaplaning ile overrun olursun e5 i kucağına alırsın kardeşim hayırlı stall lar herkes ayık olsun. emekli f22 hava yarbay sioux

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

29022G37KT 240V330 7000 -TSRA FEW017CB BKN025 BKN070 11/09 Q0992 schedule da 15 stabili olan 22 not tailwind hele 37 atımlı 270 dereceden alırsan böyle aquaplaning ile overrun olursun e5 i kucağına alırsın kardeşim hayırlı stall lar herkes ayık olsun. emekli f22 hava yarbay sioux
    Ne kadar kolay söylemesi Allahın bebesi şu olayda bile dalga geçecek durum buluyorsun çakma f22 pilotu seni. Şu forum ne kadar çok boş beleş adam var ya. Eskiden böyle değildi

ulan şu konuda tam 22 tane mesajın var. kime ne ispat ediyorsun sen? pilotçuluk oynayıp durmuşsun başka bir olayın yok. bir Allah rahmet eylesin yaz geç her üç mesaj da bir seni okumak zorunda mıyız sanırsın gökler hakimi Gordon. seni mi kırıcaz boş olalım ama sen karikatür gibi adamsın

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm en saçma yorum
    Askeri pilotlar dışarda her para verenin pilot olduğu gibi bir eğitimden değil, özenle seçilerek hakkıyla inanılmaz zor bir eğitimden geçerler. Bu eğitim sonucu zaten her durumda ne yapmaları gerektiği omuriliklerine işlenmiş olur, asla risk almazlar. Savaş pilotu olamayıp elenenler dışarıda para verip yine de pilot olabilirler herkes gibi. Askeri pilotlara değil de baba parasıyla pilot olanlara güveniyorsanız bir şey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 6 Şubat 2020; 22:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

ulan şu konuda tam 22 tane mesajın var. kime ne ispat ediyorsun sen? pilotçuluk oynayıp durmuşsun başka bir olayın yok. bir Allah rahmet eylesin yaz geç her üç mesaj da bir seni okumak zorunda mıyız sanırsın gökler hakimi Gordon. seni mi kırıcaz boş olalım ama sen karikatür gibi adamsın
    Sen yazsaysın o zaman yallah e5 diyeceğine paşam. Ben doğru bilgileri paylaşıyorum en azından insanların kafasındaki soru işaretlerini gideriyor havacılığa küsmemesini korkmamasını sağlamaya çalışıyorum. Senin gibi yarbay f22 gibi işkembe i kübradan sallamıyorum.

burda bir akıllı sensin herkes salak çünkü he f22 pilotuyum seni de uçuruyum mu Los Angeles a?

senin meslek ne birader pilot musun atc misin ne ayaksın sen? koy kurum kimliğini yanına da kağıda el yazısı ile forum adını yaz fotoğrafını çek görek bakalım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.