Şimdi Ara

Peguet 2008 active mi Citroen cactus mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar otomotik dizel almayi dusunuyorum hemen hemen ikisi ayni fiyatta yarin bayiye gitmeyi dusunuyorum sizce hangisi icimden pejo geciyor yakit bilgisi olan varmi gunde 100 km yakin yapacaagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer bu tip araç bakıyorsanız 1.2 benzinli yada 1.5 dizel otomatik captur da düşünebilirsiniz.
  • brokenwings kullanıcısına yanıt
    ben olsam 2008 alırdım. Bana cactus e göre daha kullanışlı geliyor.

• Cactus alıp pişman olan konusunu açan vardı, iyi araştırın derim... benim tercihim peugeot olurdu...

• 2008

• Cactus bana oyuncak araba gibi geliyor Çok özgün, eşsiz bir araç tasarım olarak ama gerçek araba gibi hissettirmedi bana. 2008 daha iyidir diye düşünüyorum, ama en doğru bilgi araçlara sahip kişilerden alınır tabi.
  • Cactus tipi filen çok hoş teknolojik deģişik güzel duruyo ama kalitenin k si yok b sınıfında ne bekliyosunki diceksinizde diğerlerine görede arada çok fark var ve devir göstergesi yok araba da yıl "2016" 2008 almanız daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cactus 1.6 hdi kullanıyoruz, şanzıman ve birkaç işçilik kusuru haricinde güzel bir araba. Tüketim(karma 6) ve performans(hafif olduğundan dolayı güzel ivmeleniyor) açısından çok memnunuz. Konforu da sınıfına göre iyi. Araç jantlar dahil full siyah, tasarımı bence çok hoş. Trafikte çok dikkat çekiyor.
  • 2008 classic edition 1.6 hdi manuel kullanıyorum.
    Tasarım olarak C4 Cactus daha hoş bence.
    Kalite farklarını bilmiyorum C4 Cactus'ü hiç kullanmadım.
    Otomatik vites otomobil hiç kullanmadım o yüzden otomatik viteslerini de bilmiyorum.
    1.6 hdi motordan çok memnunum hem az yakıyor hem de bana göre performanslı.
    Ayrıca 2008 yeni makyaj geçirdi, ben de alalı 2 ay bile olmadı zaten.
    Bu arada akrabalar filan arabanın rengi güzelmiş dedi özellikle kaya gri aldım.
    Ailecek kullanacaksam 2008, tek kullanacaksam C4 Cactus alırdım.
    Ben tek kullanıyorum, Citroen kampanya yapsaydı C4 Cactus alırdım.

• Cactus çok hoş bence.
  • Özgün ve orijinal bir araç istiyorsan Cactus, yoksa 2008.

• Ilk san uyelerine active dizel otomatigi modeli 68500 dedi turkiye geneli 5 arac kalmis ilksanin internetten sayfasindan basvuru yapliyor dedi birde elindeki 2015 active dizel otomatigini 76000 dedi aracim en cabuk nereye satabilirim ki

• İlgi çekmek için Cactus, kullanışlılık için 2008. 👍

• cactus herkesin ısınabileceği bir araç değildir,ısınan da gidip alıyor zaten ortası yok, yürüyen aksan olarak çok fazla farkları olduğunu düşünmüyorum tasarım-donanım alanında en dolu olan alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani yorumlar orta da cikiyor yakit olarak ne dersiniz ustadlar kulananlar bilgilendirise sevinirim

• Kırmızı-Siyah veya da Siyah-Siyah Cactus çok güzel duruyor ama herkes almaz, marjinal bir tipi var.

Motor aynı, şanzıman aynı. Sadece Cactus biraz daha ağır;

Cactus; 1130
    2008; 1045

Hem de 2008'in daha yeni makyaj yemiş bir araba olduğunu da göz önünde bulundurarak seçiminizi yapabilirsiniz.

• 2008

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Kırmızı-Siyah veya da Siyah-Siyah Cactus çok güzel duruyor ama herkes almaz, marjinal bir tipi var.

Motor aynı, şanzıman aynı. Sadece Cactus biraz daha ağır;

Cactus; 1130
    2008; 1045

Hem de 2008'in daha yeni makyaj yemiş bir araba olduğunu da göz önünde bulundurarak seçiminizi yapabilirsiniz.

1.6 e-HDI ETG;

Cactus(boş ağırlık) 1.055kg
    2008(boş ağırlık) 1.170kg

Verdiğin 1130kg lık ağırlık "yüklü ağırlık"; yüklüden kasıt, araç+sürücü(75kg verilmiş)

2008'e 75kg sürücü eklersek, 1170+75= 1.245kg eder..

Cactus her hesapta daha hafiftir.

http://data.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Brochures/2015bros%C3%BCr/Cactus_Foy_Nisan_2016.pdf?_ga=1.218235805.520570042.1465058222
    https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/78/1/yeni-2008-foy.61781.61781.61781.61781.pdf

*2 yıl 2 tane aldım kullandım, o yüzden dikkatimi çekti detay yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 17 Eylül 2016; 23:59:37 >

• Arkadaşlar pejo 2008 i aliyorum artik hayirlisi herkese en iyisini Allah nasip etsin kaza bela vermesin herkes icin tesekur ederim degerli yorumlariniz icin saygilar sevgiler basarilar.

• Cactus derim görünce herkes bakıyor çünkü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.