Bildirim
Pejo 206 plus'ınız + 30 bin lira olsa napardiniz?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1 ay önce 118e aldım. Şuan emsallerine 140-150 yazmış manyaklar.
Hiç zıplamadan devam et derim.
Araba işi boşa giden para demek bu ülkede. Çünkü değmiyor. -
30bine altın alırdım -
Egea alabilirsiniz hocam veya uzun yillar kullanmak için 95 lere 0.9 cliolar var 2019
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 1 Temmuz 2020; 22:11:26 > -
10 yaşında 150bin kmye yaklaşmış bir aracı (dizel benzin farketmez) imkan varsa beklentilere göre güncellerdim ben olsam. 8 yaşında 90000km aracım için yaptım da zaten. piyasa yüksek gidiyor satayım kervana katılayımdan ziyade imkanlar dahilinde rutin bir güncellemeyi kastediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X