Şimdi Ara

PEJO 207 Mİ SATTIM. NE ALMALIYIM? 27-28 bin TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta 2007 model 207 mi 20bin tl ye sattım. Toplam 27-28 bin liram var.

Sizce 2008 üstü-50 bin km altı ne alsam?

Dizel mi benzinli mi?

Bu işlerden anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• O paraya anca b sınıfı dizel alırsın ben olsam focus2 +lpg alırdım yıllık yaptığınız km vs yazarsanız iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

O paraya anca b sınıfı dizel alırsın ben olsam focus2 +lpg alırdım yıllık yaptığınız km vs yazarsanız iyi olur

LPG kesinlikle olmaz. işim gereği her haftasonu AVM leri ziyaret ediyorum. Otopark sorunu oluyor.

Sadece Cumartesi,Pazar 100-200 km kullanıyorum aslında.

Ama az yakan birşey olursa 300km uzaklıktaki yazlığa daha sık gidip gelirim.
  • Uzun yolda az yakar ama B sınıfı almak isterseniz toyota yaris 1,33 alın çok az yakar ama içi dardır 200kmlik yol sıkıcı olabilir focu uzun yolda 8l benzin yakar, toyota aurisde olabilir

• Megan 2 dizel bakabilirsiniz

• 2011 polo 1.4 comfortline benzinli

2010 fiesta 1.4 dizel

2010 citroen c3 dizel

şimdilik gözüme bunları kestirdim gibi.
  • o fiyatlarda bende araç arıyorum hocam bende lancer e kafayı takmıs durumdayım. Dusunursen sende araştır istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C3 çok az yakıyor diye duymuştum o listeye bence yaris 1,33 ekleyin

• beklentiler nedir ? ş.içimi dışımı daha çok kullanlacak ? arabaya kaç kişi binecek ? önce kriterleri belirle sonra araba bak güzel kardeşim.
  • o paraya c sınıfında dizellerin ölüsü denk gelir. O yüzden b sınıfı bakacaksın.

B sınıfında corsa 1.3 cdti motor olarak kendını kanıtlamış dayanıklı ve verımlı bir motor sizi mutlu eder.

O olmazsa benzınlı bir jazz-yaris de sizi çok fazla üzmez özellikle uzun yolda
  • e36 yakışır

• Sedan dusunursen imzamdaki aractan alabilirsin C4 Sedan 1.6HDİ 110 performans ve yakit konusunda cok iyi uzmeyecek bir arac

• c3 yeni kasa cok tatlı araç
    yada polo 1.2 tdi
  • Kriterler yok b sınıfı mı c sınıfı mı otomatik mi manuel mi dizel mi benzin mi arabadan beklentiler nelerdir olmazsa olmaz özellikler nelerdir. Şimdi ne desek havada kalır.yıllık kaç km yapıyorsun? Ne kadar sıklıkla araç değiştiriyorsun?
    Ha kritersiz bana 27-28 bine araç öner dersen Dizel linea derim.2010-2011 i bulunur o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

Kriterler yok b sınıfı mı c sınıfı mı otomatik mi manuel mi dizel mi benzin mi arabadan beklentiler nelerdir olmazsa olmaz özellikler nelerdir. Şimdi ne desek havada kalır.yıllık kaç km yapıyorsun? Ne kadar sıklıkla araç değiştiriyorsun?
    Ha kritersiz bana 27-28 bine araç öner dersen Dizel linea derim.2010-2011 i bulunur o paraya.

tek kişi olarak bindiğim için ufak araç olabilir.

vites farketmiyor. sportif görünüm olsun istiyorum.

eski kasa bmw bile olsa istemem :)

fiesta dizel ile cam tavan grande punto dizel lere odaklandım. c3 de fena durmuyor ama çok bayan işi gibi.

polo da sadece benzinli o paralara :S

3 yaş ve 50.000 km altı 30.bin e araç bulmak ne zormuş.

20 bin tlye pejo 207 almıştım geçen sene mis gibi arabaydı

• Corsa düşündünüz mü hocam?
  • Ben de dizel Corsa tavsiye ederim. Aracımdan memnunum. 45 litrelik tam depo ortalama 1000 km gidiyor.
  • corsanın özellikle motoru çok güzel ama 2014 de tamamen yeni corsa çıkacakmış. Ve eski kasa olacak günceller.

Zaten şu an opelde çok uygun fiyata sıfır corsa stokları eritilmekte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.