Bildirim
Pendik ülker outlet shop. Çokonat 50 Krş Albeni 35 Krş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
SKT si çok yaklaşmış bence alınmaz teşekkürler. -
bu mağaza her zaman bu fiyat, pendik marintürk de, arkadaşın dediği gibi SKT yaklaşmış elde kalan ürünler satılıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlık yönünden bır sıkıntı olucağını zannetmiyorum,olsaydı eğer satışa koyulmazdı. -
Starcityde de mevcut ama gel gelelim bazı ürünler çok iyi çıkarken bazıları gerçekten çok kötü.
Açık gofretleri var. Taze bulursanız hiç kaçırmayın derim -
Hocam zaten konuyu açma sebebim sıcak fırsatlardan ziyade bildiğim kadarıyla pendik kartal maltepe tuzla bölgesinde sadece outlet mağaza olarak burası var,gitmek isteyen kişileri mağazadan hangi ürünler olduğunu göstermek,vede dediğiniz gibi Açık göfret oldukça güzel.vede elde kalan ürünler değil ülker onkarı outlet mağazalar için yapıyor. -
starcity mağazasına fırsat buldukca uğrarım gittiğim zamanlarda bazen güzel ürünler oluyor bazen hic güzel bşeyler denk gelmiyor yolu düşenler için ideal -
SKT'si çok yaklaşmış. 11 aydır stokta bekleyen ürünü ücretsiz bile dağıtsalar yemem satanıda paragöz olmakla suçlarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aldığım çikolata 1 hafta durmuyor zaten evde, 1 hafta sonrasına olsa sktsi yeter bana. ankara'ya da lazım böyle market. -
ülker maalesef lezzet olarak mahvetti herşeyi ucuz yapacağım diye glikoz şrubunu basıyor -
Sağlığınız için şöyle şeyleri tüketmeyin,
yiyosunuz kan şekeri yükseliyor, insulin seviyeniz hızlı pik yapıyor,
kan şekeri hızlı düşüyor
yine yiyosunuz yine yukseliyor...
Kısır döngü...
İnsulin direnci gelişiyor 40 yaşında seker hastası oluyor toplum, Diger zararlara girmiyorum bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyshi4 -- 3 Temmuz 2015; 21:30:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: seyffullah
ülker maalesef lezzet olarak mahvetti herşeyi ucuz yapacağım diye glikoz şrubunu basıyor
coca cola da aynı pepsi de milka da nestle de lindth de. .
üstünde de yazıyor içinde de var. Ülker yapınca mı "ucuz olsun diye basıyo ehe ehe ehe " diyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: bilade
quote:
Orijinalden alıntı: seyffullah
ülker maalesef lezzet olarak mahvetti herşeyi ucuz yapacağım diye glikoz şrubunu basıyor
coca cola da aynı pepsi de milka da nestle de lindth de. .
üstünde de yazıyor içinde de var. Ülker yapınca mı "ucuz olsun diye basıyo ehe ehe ehe " diyorsunuz?
hocam terbiyesizlik etmeye gerek yok torku sarelle ve aöç harici ürün kullanmıyorum -
torku piyasaya girdi gireli ülkere bakan yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Topkapı fabrika satış mağazasından alıyordum yolum dustukce cok taze oluyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara Esenboğa Havaalanı yolundaki Ülker'de de aynı fiyatlar -
izmirde yokmu ya -
Ankaradada var hocam. Havalimanı yolunda ülker fabrikası var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dyshi4
kan şekeri hızlı düşüyor
Kısır döngü...
İnsulin direnci gelişiyor 40 yaşında seker hastası oluyor toplum, Diger zararlara girmiyorum bile.
insulin direnci var sanki bende, nasıl çözebilirim bunu? ıvır zıvırı bırakayım mı, ilaç tedavisi işe yarar mı doktora gitsem? bu sene çok yaşadım bu insulin direncini, uykumu getiriyor çat uyutuyor ayakta duramıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Carvajal
quote:
Orijinalden alıntı: Dyshi4
kan şekeri hızlı düşüyor
Kısır döngü...
insulin direnci var sanki bende, nasıl çözebilirim bunu? ıvır zıvırı bırakayım mı, ilaç tedavisi işe yarar mı doktora gitsem? bu sene çok yaşadım bu insulin direncini, uykumu getiriyor çat uyutuyor ayakta duramıyorum.
İlac veriyorlar hocam yemekten sonra icyorsunuz kan sekerini duzenliyor baska bi cozum sunamadi doktor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı
- ikea iftar menüsü
- bim erkek parfüm
- bim soğuk baklava
- beşler nostalji sucuk
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X