Şimdi Ara

PENTA BİLGİSAYAR REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kulağınıza küpe olsun ürün alırken penta bilgisayar garantili ürünleri kesinlikle almayın asandisk ultra II240gb ssd aldım 2 ay önce 1 ay sonra arızalandı servise yolladım tam 1 ay sonra cevap geldi para iadesi yapın diye ben ürünü aldığımda 240 tl idi su an 350 tl civarında satılmakta mediamarkttan aldım başka subeden getirmelerini istedim yapamayız dediler pentaya tekrar mail attılar banada numara verdiler pentanın aradım lakayt bir şekilde yapacak bişey yok paranızı alın üstüne koyup tekrar alırsınız diye cevap verdiler kesinlikle uzak durun

• penta ile alakalı bende mağdur olmuştum, konu kalabalığı yapmamak adına buradan bende belirteyim. kesinlikle uzak durulması gereken bir tedarikçi, boğaziçi ile kıyaslanamayacak derecede reziller. vatandan PG278Q alımımda bir kaç kez muhattap olmam gerekti kendileri ile o kadar vurdum duymaz çalışanlar var ki lafları ağızlarından cımbızla alıyorsunuz. yalan söylemekte de üstlerine tanımam en son bir küfürleşmediğimiz kaldı kendileri ile eminim onuda hiç düşünmeden yapacaklardı

3 bin tl vererek aldığım monitörde farklı üretim serisi olduğundan bahsettim kendilerine, sitelerinde olduğu halde hiç bir şekilde kabullendiremedim. boğaziçi seride kronik üretim hatası olduğunu kabulleniyor penta kabullenmiyor son görüşmemde şikayetçi olacağımdan bahsettiğimde "işine git kardeşim seninle mi uğraşacağız burada" dedikten sonra telefonu kapatmıştı kişilik yoksunu temsilci. bende biliyorum 500 lira verip monitör almasını

--

kesinlikle konunun peşini bırakmayıp aynı ürünü ısrarla istediğinizi belirtin, penta tarafından gönderilir mediamarkt ile muhattap bile olmamış olursunuz. sadece biraz sıkıştırmanız gerek üst üste bunaltacak derecede, sadece ondan anlıyor çalışanları test ederek onayladım hocam.

• çok lakayt çalışanları var aradaki kur farkından dolayı parayı iade etmeye çalışıyorlar mediamarkt şikayetvar facebook donanım haber sandisk global dahil bütün kanallara mesaj attım insanları aptal yerine koymaya çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiboost

çok lakayt çalışanları var aradaki kur farkından dolayı parayı iade etmeye çalışıyorlar mediamarkt şikayetvar facebook donanım haber sandisk global dahil bütün kanallara mesaj attım insanları aptal yerine koymaya çalışıyorlar

212'li numaralarını aramayı deneyin hocam, daha önce direkt olarak kimse ile muhattap olmadan o numara aracılığı ile disk değişimi yapmıştım.
  • numarasını alabilirmiyim?
  • quote:

numarasını alabilirmiyim?

https://www.sandisk.com.tr/about/contact/customer-care

burada ki, (90) 2129880279 hocam
  • Ürünün tamiri vs. mümkün değilse aynısı ile ya da muadil ürün ile değiştirmek zorundalar, hiç biri yok ise de üst model ile değişim için size fiyat teklifi yaparlar, kabul etmezseniz fatura tutarınız ne ise onu iade ederler, aldığınız firmaya iade keserler vs. benzer durum bana yine Penta'lı A-Data 128gb ssd'de olmuştu iade almıştım.
  • sandiskle görüştüm elimde ürün olmadığı için yardımcı olamadılar ürün elimde olsaydı değişimini yapacaklardı
  • quote:

sandiskle görüştüm elimde ürün olmadığı için yardımcı olamadılar ürün elimde olsaydı değişimini yapacaklardı

ürünü geri alma imkanınız varsa direkt olarak sandisk'e gönderin, bu durumlarda tedarikçi ile değil de üretici ile direkt iletişime geçmek en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Ürünün tamiri vs. mümkün değilse aynısı ile ya da muadil ürün ile değiştirmek zorundalar, hiç biri yok ise de üst model ile değişim için size fiyat teklifi yaparlar, kabul etmezseniz fatura tutarınız ne ise onu iade ederler, aldığınız firmaya iade keserler vs. benzer durum bana yine Penta'lı A-Data 128gb ssd'de olmuştu iade almıştım.

şimdi 212li numaradan aradım tekrardan resmen reziller işte elimizde stok varsa yollarız dediler ellerindede stok yokmuş nedense!!!!
  • bunu söylediğiniz çok iyi oldu .teşekkürler :)
  • Aynı ürün, ya da muadili ürün yoksa para iadesi yapılır.

Stok yok bilmem ne çamura yatıyorlardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.