Şimdi Ara

PERDE HAVA YASTIKLARI HAKKINDA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir husus dikkatimi çekti sizlerle de paylaşmak sizin araçlarınızda durum nasıl onu öğrenmek bilgiyi netleştirmek istedim.

perde havayastığı olan araçların bazılarında sadece orta direkte (b sütunu) "srs" yazısı mevcutken bazı araçlarda arka direkte de "srs" yazısı mevcut.

misal attrage de orta direk ve arka direkte "srs" yazısı mevcut. katalogda (yada internet sitesinde) ise "1. ve 2. sıra koltuklar için perde havayastığı" denmekte. ( toplam havayastığı sayısı 6 olarak belirtilmiş bu arada)

bir aracı kontrol edebildim kia rio hb onda sadece orta direkte "srs" yazısı mevcut ve internet sitesinde sadece "perde havayastığı" denmekte.

sizlerden ricam; önce arabalarınıza bakmanız; ve tek direkte yada 2 direkte "srs" yazısı olmasına göre aracınızın katalogundaki özellikler bölümünde perde havayastığı nasıl belirtilmiş onu yazmanız.

ilginize teşekkür ederim.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 1 Şubat 2017; 12:16:45 >

• Volvo s40 2001 model sadece yolcu tarafındaki konsolda SRS amblemi ve ön koltukların ayar mekanizmalarının orada SIPS logosu var, direklerde sadece volvo yazısı var.

araçta ön iki yastığın dışında iki tarafta boydan boya(ön ve arka koltuk için) perde hava yastığı ve ön koltukların cam tarafında yan hava yastıkları var.

Sanırım her marka kendi tasarımı doğrultusunda yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvo_ -- 6 Şubat 2017; 12:54:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste benim asil merak ettigim arka koltuga etkisi olmayan perde havayastigida varmi ben hep perde dendimi boydan boya biliyordum asil ogrenmek istedigim perde havayastiklari 2 turlumu; sadece on ve on arka olarak mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 1 Şubat 2017; 12:57:47 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Eski araçlarda maliyet azaltmak amaçlı belki yapılmıştır ama bence artık bütün perdeler boydan boyadır. Zaten bütün araçlarda artık standart haline geldi.

• Benim arabamda direksyonda on goguste 1 er tane A sutununda 2 tarafta B sutununda 2 tarafta C sutununda 2 taraftada var kataloga bakıp geliyorum editleyecem

https://youtu.be/8unUPJVkRWg. Aracın crash testi airbag yazısı tamamen temsili yazinin olmadigi yerden patlıyor benim aracımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzayMekiğineKafaAtanKedi -- 1 Şubat 2017; 13:25:12 >
  • Hocam seni görünce aklıma attrage geliyor direk. Nasıl bi algı bıraktın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Hocam seni görünce aklıma attrage geliyor direk. Nasıl bi algı bıraktın :D

Cok eski uye degilsiniz demek, eskiden adimi gorunce colt akillara gelirdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atragen varya havalara bak,biz yastıkları felan uyurken kullanıyoz.arabada bir tane var çalışırsa oda

• quote:

Orijinalden alıntı: UzayMekiğineKafaAtanKedi

Benim arabamda direksyonda on goguste 1 er tane A sutununda 2 tarafta B sutununda 2 tarafta C sutununda 2 taraftada var kataloga bakıp geliyorum editleyecem

https://youtu.be/8unUPJVkRWg. Aracın crash testi airbag yazısı tamamen temsili yazinin olmadigi yerden patlıyor benim aracımda

O her bir sütundaki Airbag yazısını okuyup Accent Eralara golflara 10 hava yastıklı diyen bir grup insan var. perde hava yastıkları sağ ve sol olarak birertane sayılır. her sütunda Airbag yazsada sağda 1 solda 1 adet olmak üzere 2 adet Perde hava yastığı olur. Fazladan sayılan 4 hava yastığı yalan.

• bkz. attrage'da yan hava yastığı var demek için konu açmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.