Bildirim
Performans 2 haftada bu kadar düşer mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
doğru hızı düşer ama 2 hafta çok kıs bir süre -
servise gotur bi baksinlar. -
servise gitti mi de iki hafta gelmez :( belki böyle bir durumla karşılaşmış biri vardırquote:
Orijinalden alıntı: Grastice
servise gotur bi baksinlar. -
Disk kullanımı kesinlikle kontrol et 2 hafta gibi bir sürede bozulmaması lazım.quote:
Orijinalden alıntı: Dakara
servise gitti mi de iki hafta gelmez :( belki böyle bir durumla karşılaşmış biri vardır
Alıntıları Göster -
Antivirüs ile tarama yap.quote:
Orijinalden alıntı: LyingStory
Disk kullanımı kesinlikle kontrol et 2 hafta gibi bir sürede bozulmaması lazım.
Alıntıları Göster -
Virüs taraması yap 2 hafta çok kisa bir süre -
quote:
Orijinalden alıntı: LyingStory
Disk kullanımı kesinlikle kontrol et 2 hafta gibi bir sürede bozulmaması lazım.
%1 ,%2 disk kullanımı -
quote:
Orijinalden alıntı: alicnouma
Virüs taraması yap 2 hafta çok kisa bir süre
Norton 360 var kurulduğu andan beri .. taramadan da bir şey çıkmadı :( acaba bios ayarları falan mı yanlış ? -
-
-
Diğer konuya cevap verdimquote:
Bu arada norton otomatik disk optimizasyonu yapıyorumuş onu şimdi kapattım ama 2 hafta da bu kadar fark yaratmaz heralde :(
Alıntıları Göster -
quote:
Bu arada norton otomatik disk optimizasyonu yapıyorumuş onu şimdi kapattım ama 2 hafta da bu kadar fark yaratmaz heralde :(
nortonu kapat ve samsung magician'dan max performance' e al diski.
olmazsa format atıp bu dediğimi yap olmazsa zaten direk servise ver. 4 aydır kullanıyorum 120gb evoyu performans düşmesi hiç yok ilk günkü gibi. -
Norton bi işe yaramaz. Bitdefender ile tarat -
quote:
Orijinalden alıntı: infom@n
Diğer konuya cevap verdim
kusura bakma farketmeden iki konu açmışım. Asus sürücüleri tam -
quote:
quote:
Diğer konuya cevap verdim
kusura bakma farketmeden iki konu açmışım. Asus sürücüleri tam
Bence hız çok rezilse önce SATA modunda mı çalışıyor bakmak lazım ardından tertemiz bir kurulum yapacaksın. Kurulumdan sonra sürücüleri yüklemeden, sürücü içermeyen bütün güncellemeleri yapıp sonra üreticinin verdiği sürücüleri yükleyeceksin aksi halde microsoftun sürücüleriyle üreticinin sürücüleri çakışıyor.
-
-
Sıralı yazma ve okuma hızları normal ama rasgele okuma ve yazma hızları sanki SATA 2 hızında gibi. Ben bu tür sorunların sürücülerden kaynaklandığına inanıyorum. Fakat kesin bir şey söyleyecek bilgim yok. -
quote:
Sıralı yazma ve okuma hızları normal ama rasgele okuma ve yazma hızları sanki SATA 2 hızında gibi. Ben bu tür sorunların sürücülerden kaynaklandığına inanıyorum. Fakat kesin bir şey söyleyecek bilgim yok.
şimdi test yaptırdım hızlar yine düştü. IOPS değerleri hep düşüktü. yazılımları kontrol ediyorum güncel diyor.Biosu da güncelledim. Bir dengesizlik var çözemiyorum ben de :( -
Kurulu olan driverdan oluyor. Normalde hiçbir sorun yokken test ediyorum sonuç düşük çıkıyor. Belki kurulu olan driverları kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X