Şimdi Ara

performans için köprülü mü köprüsüz mü kullanmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün ucuz yollu sony XPLODE 1300W subwoofer ve JBL GTO 301.1 mono anfi aldım woofer a köprülü şekilde mi bağlasam iyi sonuç alırım normal mi ? bu anfide koprü yapmak bi sorun çıkarır mı ?

• Köprü demek iki katına yakın kullanım demek yani köprü daha performans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

Köprü demek iki katına yakın kullanım demek yani köprü daha performans

Onu biliyorum dostum fakat kopru yaparsam amfinin yada wooferin yanacagini falan soyluyo bi arkadas ? Bi problem yaratir mi acaba yapanlar var mi

• Subwooferin. Ohm Rms degerîne bak amfinin köprü deki degerine bak

• quote:

Subwooferin. Ohm Rms degerîne bak amfinin köprü deki degerine bak

Subwoofer 1300 w - 4 ohm - 380watt Rms
    Anfi de turkce sitelerde net bisey bulamadim anladigim kadariyla kanal basi 4 ohm her kanal 294watt rms. kopru yapinca da 2 ohm 320watt rms oluyo

(JBL 301.1)
    04 W RMS x 1 canal en 4 ohmios y @ = 1% THD + N - Relaci�n se�al-ruido: 77 dBA (referencia 1 W en 4 ohmios) - 294 W RMS x 1 canal en 2 ohmios, suministro de 14.4 V y @ = 1% THD + N - Potencia din�mica: 320 W en 2 ohmios - Factor de amortiguamiento: 6.39 en 4 ohmios - Respuesta en frecuencia: 10 Hz – 302 Hz (–3 dB)

• Tmm köprüde bagla gaini full açma kulagına göre max 10da 8aç tam verim besliyemiycek ama yeter bu ses diye düşünüyorum

• quote:

Tmm köprüde bagla gaini full açma kulagına göre max 10da 8aç tam verim besliyemiycek ama yeter bu ses diye düşünüyorum

Denedim yeterli ne kelime woofer i sokecek yerinden ::D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :)iyi günlerde kullan

• Mono amfilerde koprude olsa normal baglantida olsa bass in omaj değeri ne ise amfi onu algılar örnek amfi 4ohm da 300rms veriyor bass 300rms siz bunu tek kanal da baglasaniz koprude yapsanız ayni gücü verecektir yalnız amfiden amfiye deisir tabi çıkış terminalleri farklı olabiliyor amfilerde ++ -- yada +- +- seklinde

• quote:

:)iyi günlerde kullan

Sagolasin kardesim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Mono amfilerde koprude olsa normal baglantida olsa bass in omaj değeri ne ise amfi onu algılar örnek amfi 4ohm da 300rms veriyor bass 300rms siz bunu tek kanal da baglasaniz koprude yapsanız ayni gücü verecektir yalnız amfiden amfiye deisir tabi çıkış terminalleri farklı olabiliyor amfilerde ++ -- yada +- +- seklinde

Yani anfinin koprulu hali 2 ohm woofer da 4 ohm olursa veya tam aksi bi silinti cikmaz diyosun

• Dedigim gibi amfiye 2ohm baglarsaniz amfi onu 2 ohm olarak algilar 4 ohm olursa 4 ohm algilar amfi desteklesin yeterki 1ohm olmaz ama o amfiye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.