Şimdi Ara

Pert Araç Davası Açıldı (DAVA SONUÇLANDI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
43
Favori
124.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simdi ya hakim kararinda israrci olur yada temiz esaslari dogrultusunda dava tekrar gorulur sonucta bir ayip ve kotu niyet var ve bu da bilirkisi incelemesinde cikar buda ya iade yada belli oranda zararin tanzimi
    yinede hakim davaliyi hakli bulur o ayri bunun sonucu temiz onun sonucuda aihm gider bu sefer devlet zarar gorur
    en azindan orda insana deger veriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR DAVALARDA BİR GELİŞME VAR MI? 5 NİSANDAN BERİ YAZI YAZAN YOK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfi01

ARKADAŞLAR DAVALARDA BİR GELİŞME VAR MI? 5 NİSANDAN BERİ YAZI YAZAN YOK.

Hocam malesef halen Sigorta şirketinden cevap bekleniyor.

İlk mesaj güncellenmiştir...
  • Takip
  • benim maraton bitti hakim bey eksik hasarin tanzimine karar verdi ne muhteviyati itibari ile yaniltici faturaya bakti ne ozel belgedegi sahtecilige nede haksiz kazanca anlayaciginiz bu ulkede hapise girip yatanlara sasiriyorum cok mu beceriksizler ben bu ulkenin sair bir vadandasi degilim hakimbey iyi hatirlatti adalet mulkun temelidir derler ama sadece arkalarinda duran bir yazidan ibarettir

• ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 30 Ağustos 2016; 10:19:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf35

Davanız Olumlu mu Sonuçlandı Olumsuz mu Anlayamadık Biraz Açarsanız Sevicem.

kaybetbedim ama kazanmadimda sadece yapim icin ilk sigortanin yaptigi tespitteki rakam odenecek

aracimda degisen parcalar on ve arka tampon - sol on kapi ve arka kapi - sol yan direk - tavan - sol arka camurluk - bagaj kapagi ve aracim sudan cikti daha degisen malzeleler var aracim yetkili serviste tamir oldu ve faturasiz parca degisimleri yapildi sigorta sirketine yalakalik yapmislar devamli is versin diye

• simdi sigortacilar dolandiricilardan yakinirken kendi yararina is yapildiginda neden gormezden gelir neden bu sahislar dolandirici olmaz iste ben bu sisteme kiziyorum beddua etmek istemiyorum ama colugundan cocugundan cikarsin baska da bir sey demiyorum benim evladimin hakkini yiyen icin azbile neyse benden yana sigorta sirketlerini dolandiran her sahsa benden para gectiyse analarinin aksutu kadar helal olsun

• simdi sigortacilar dolandiricilardan yakinirken kendi yararina is yapildiginda neden gormezden gelir neden bu sahislar dolandirici olmaz iste ben bu sisteme kiziyorum beddua etmek istemiyorum ama colugundan cocugundan cikarsin baska da bir sey demiyorum benim evladimin hakkini yiyen icin azbile neyse benden yana sigorta sirketlerini dolandiran her sahsa benden para gectiyse analarinin aksutu kadar helal olsun

• Bakın ben ne yasıyorum :
    20 gün önce Amasya'da kaza yaptım ve aracım pet oldu. Ankara'da ikamet ettiğimden aracımı 3 gün düşünüp Ankara'ya çekici ile getirdiler. Kasko bedelim 23.320tl olup deger kaybı dahil tüm klozlar mevcuttu. Aradan gecen 3 günde servis araç tamir bedeli olarak 48.892tl deger kondu. Bir ekspertiz şirketinden arandım "Kasko şirketimin aracımı perte çıkardığını ve 21.000tl vereceğini gerekli evraklarımı göndermem halinde işlemi hızlandıracaklarını belirttiler. Kabul etmedim. Ertesi gün arayıp 21.650tl önerdiler kabul etmedim. Ertesi gün arayıp 22.650tl önerdiler. Kabul etmedim. Kasko şirketini aramamı söyleyip kapattılar. Kasko şirketini aradığımda hasarimdan sorumlu olan arkadaşı her ne hikmetse bir türlü telefonda uygun bulamadım. Aradan bir kisi ekspertiz sirketindeki arkadasa sorunca detayı anladım. Ekspertiz şirketi Kasko şirketi adına arabamı alacak ve pert kaydı olmadan aracı yaptırıp piyasaya verecekmiş, ben kabul etmeyince de beni surundurmek için benimle görüşmüyorlar. Alın daha moder dolandırıcılık. Şirketin adı mı? Arabayı garantiye alan bir Kasko şirketi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: redlord

Bakın ben ne yasıyorum :
    20 gün önce Amasya'da kaza yaptım ve aracım pet oldu. Ankara'da ikamet ettiğimden aracımı 3 gün düşünüp Ankara'ya çekici ile getirdiler. Kasko bedelim 23.320tl olup deger kaybı dahil tüm klozlar mevcuttu. Aradan gecen 3 günde servis araç tamir bedeli olarak 48.892tl deger kondu. Bir ekspertiz şirketinden arandım "Kasko şirketimin aracımı perte çıkardığını ve 21.000tl vereceğini gerekli evraklarımı göndermem halinde işlemi hızlandıracaklarını belirttiler. Kabul etmedim. Ertesi gün arayıp 21.650tl önerdiler kabul etmedim. Ertesi gün arayıp 22.650tl önerdiler. Kabul etmedim. Kasko şirketini aramamı söyleyip kapattılar. Kasko şirketini aradığımda hasarimdan sorumlu olan arkadaşı her ne hikmetse bir türlü telefonda uygun bulamadım. Aradan bir kisi ekspertiz sirketindeki arkadasa sorunca detayı anladım. Ekspertiz şirketi Kasko şirketi adına arabamı alacak ve pert kaydı olmadan aracı yaptırıp piyasaya verecekmiş, ben kabul etmeyince de beni surundurmek için benimle görüşmüyorlar. Alın daha moder dolandırıcılık. Şirketin adı mı? Arabayı garantiye alan bir Kasko şirketi...

bunlar silahi olayan terör orgutu en kotusu sigorta sirketine noter tastikli ihtarname cek baktin olmuyor ver mahkemeye gerci kanunlar degisti ama odeme konusunda zorluk cikartmayacaklardi

• ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 30 Ağustos 2016; 10:20:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf35

Sizin Durumunuz Bizimkilerden Farklı Galiba. Sanırım Sigorta Şirketini Dava Ettiniz.Adınıza Sevindim .

ortada sevinilecek bir durum yok malesef mahkeme sahte evraklari dogru kabul etti yani dolandiricilik yasal oldu dolandirilliyoruz diyen sigorta sirletleri simdi bu sahte belge ile ben dolandirilinca ses cikarmiyor beni tokatlayanlar sigorta yararina calisinca bunun adi tokatcilik olmuyor

• Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2,5 yıldır bu siteyi takip ediyorum. Benim başımdan da böyle bir olay geçti. Aldığım aracın pert kaydı çıktı. Satıcıyı mahkemeye verdim. Mahkeme aracın iadesine karar verdi. Verdiğim parayı geri aldım ve aracı iade ettim. Mahkeme yasal faize hükmetmedi. Geçen zamanı bindiğime saydı. Şu an bu bahsettiğim son karar. Yargıtay aşamaları da kararı benim lehime verdi. En son yerel mahkemede bu karar çıktı ve dava kapandı. Karşı taraf aracın parasını bana ödedi + 10 bin tl civarında mahkeme+ avukat masrafı ödemek zorunda kaldı. Neden bu zamana kadar yazmadım? Çünkü kimseye umut ya da umutsuzluk vermek istemedim. Ama karar kesin sonuçlandı.
    Buradan bu şekilde araç satan ve alan arkadaşlara sesleniyorum. Mahkeme süreci uzun yorucu ve de stresli karşılıklı anlaşmaya çalışsınlar. Satıcı aracı pert olarak sattığını karşı tarafa söylemeli ve bununla ilgili imza almalı( tavsiyem ). Aracın pert olduğunu bilmeden alan arkadaşlar önce ihtar çekip sonra mahkemeye versinler. Benim çok yakın bi avukat arkadaşım ilgilendiği için masrafım olmadı. Başka avukat bulacak, araştıracak arkadaşlara sesleniyorum. Tüketici derneklerinin avukatları bu konularla ücretsiz ilgileniyorlar. Bunun dışındaki avukatlar çok isteyebilirler. Tüketici mahkemelerinden bir avukat bulamazsanız avukatınızla mutlaka pazarlık yapın. Hakı b.....nu geçmesin yani....

• bu işler uzuuuun sürüyor maalesef ama olumlu sonuçlar bir ümit ışığı....

ben aracı galeriden almıştım...

pert olduğunu bilmemesine imkan yok...

şu anda tensip zaptı hazırlandı ve beklemedeyiz...

umarım bende buraya davayı kazandım diye yazarım da; diğer mağdur insanlara bu mesajlar umut ve yol gösterici olur...

ve önemli bir ayrıtı; avukatlar bu iş için 3-4 bin istiyorlar... tüketici mahkemesi böyle bir kolaylık sağlamışsa değerlendirin arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysedeniz

bu işler uzuuuun sürüyor maalesef ama olumlu sonuçlar bir ümit ışığı....

ben aracı galeriden almıştım...

pert olduğunu bilmemesine imkan yok...

şu anda tensip zaptı hazırlandı ve beklemedeyiz...

umarım bende buraya davayı kazandım diye yazarım da; diğer mağdur insanlara bu mesajlar umut ve yol gösterici olur...

ve önemli bir ayrıtı; avukatlar bu iş için 3-4 bin istiyorlar... tüketici mahkemesi böyle bir kolaylık sağlamışsa değerlendirin arkadaşlar...

Umarim davayi kazanirsiniz hocam. Bu gibi furumlarda diger kisilere de yol gosterici bir umut olur. Millet ugrasmak istemiyor bu gibi durumlarda

• merhaba arkadaşlar.yaklaşık 1,5 yıl önce pert araba aldım.mahkeme safhasında sona gelindi.29 mayıs saat 11.00 duruşma oldu.. başına böyle bir hadise gelen arkadaşların biraz sabırlı olması gerekli er-geç hak yerini buluyor.özel den msj atan arkadaşları telefonla bilgilendirebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodyguardd

merhaba arkadaşlar.yaklaşık 1,5 yıl önce pert araba aldım.mahkeme safhasında sona gelindi.29 mayıs saat 11.00 duruşma oldu.. başına böyle bir hadise gelen arkadaşların biraz sabırlı olması gerekli er-geç hak yerini buluyor.özel den msj atan arkadaşları telefonla bilgilendirebilirim..

kazandın mı kaybettin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodyguardd

merhaba arkadaşlar.yaklaşık 1,5 yıl önce pert araba aldım.mahkeme safhasında sona gelindi.29 mayıs saat 11.00 duruşma oldu.. başına böyle bir hadise gelen arkadaşların biraz sabırlı olması gerekli er-geç hak yerini buluyor.özel den msj atan arkadaşları telefonla bilgilendirebilirim..

sonucu yazsanız, sevinsek...

olumlu sonuçlandığını hissine kapıldım da:)

bir de avukat ücreti ve mahkeme masraflarını da alabildiniz mi?

bu bilgiler bize faydalı olurdu...
  • Yazık günah ya
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.