yaklasık 1 ay önce kaza yaptım ve aracım pert oldu.uzun pazarlıklar sonucu kasko şirketiyle fiyat konusunda mutabakat a vardık.kasko şirketi bankadan temiz kağıdını ve birkac evrağı tarafımıza ulaştır ödemeni öyle yapacagız dedi.bankaya borcum yaklasık 11 bın tl ve suanda bu kadar nakitim yok.ne yapmam lazım kı aracın uzerinden rehini kaldırayım. bu işlerden anlayan arkadasların yardımını beklıyorum.
Aynı sorunu bende yaşıyorum,benim araçta kredili,ödeyecek nakit yok,nasıl olacak bankadan rehin kaldırma işlemleri,bilen arkadaşlar yazarsa bende sevinirim...
sigorta şirketini ara aracın kredi nedeniyle rehinli olduğunu ödemenin bankaya yapılmasını istediğini söylersen durum halledilir eğer geriye tutar kalırsada hesabınıza aktarılır.
quote:
Orijinalden alıntı: idril
Aynı sorunu bende yaşıyorum,benim araçta kredili,ödeyecek nakit yok,nasıl olacak bankadan rehin kaldırma işlemleri,bilen arkadaşlar yazarsa bende sevinirim...
Sigorta şirketinize aracınızın rehinli olduğunu yani daimi mürtehin hakkının bankada bulunduğunu belirtin fakat şirket sizi zorlayabilir bu durumda bence tek çare krediyi kapatmak ve evrakları almak...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme