Şimdi Ara

Pert Sonrası Kasko İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şubat ayında kaza yaptım, suçu %100 karşı tarafa verdiler. Kaskodan dosyamı açtım, araç perte ayrıldı, yeni araç aldım, eski kaskoma fark ödeyerek zeyil yaptım yeni aracımı kaskoladım. (bu olay mart ayının ortalarında oluyor.)

Geçen gün kasko firmasının online işlemlerine girdiğimde kasko poliçemin nisan ayında pert sebebiyle iptal edildiğini fark ettim. firmayı aradım poliçenin iptal olduğunu şu an kaskomun olmadığını öğrendim.

öncelikle benim kaskom bozulmadı, şirket bana ödediği ücreti karşı taraftan tahsil etti ama kaskom iptal edilmiş.

ben zeyili yaptırdığımda eski aracım perte ayrılmıştı firma bunu biliyordu yine de zeyile onay verip (üzerine ekstra para da ödedim) bana kasko yaptılar sonradan iptal etmeleri saçma değil mi?

Hadi iptal ettin, poliçenin iptal olduğuna daire bana hiçbir bildirim gelmedi hatta ben mayıs ayında aracıma mini onarım bile yaptırdım.

bu durumda ne yapmam lazım?

• Merhaba,

Aracınız pert olduğunda sigorta şirketi, araç bedelini size ödediği için tüm poliçe yükümlülüklerini yerine getirmiş olur ve poliçenizin hükmü kalmaz. Bu poliçeye araç değişikliği zeyili yapılamaz, yapılan işlem teknik olarak hatalıdır.

Pert aracınızın kasko poliçesinde hasarsızlık indirimi varsa, yeni aracınızın kasko poliçesinde bu indirim hakkınızı kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.