Şimdi Ara

*PES 2010 ONLINE BAĞLANMA SORUNU* yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pes 2010 menüsünde online seçeneğine tıkladığımda '' Unable to transmit using UDP port 3658. You may need to connect directly to the internet or adjust your connection device i.e routersettings etc.Assing DMZ , PORT Mapping , Configure NAT table and other router settings to the PS3 system.Individual products may use unique technology'' böyle bi uyarı alıyordum..

Araştırdım ve buldumki meğer benim UDP 3658 port açmam gerekiyormuş.. tamam dedim bunuda araştırıp açtım hatta test programı indirdim ve portumun açık olduğunuda gördüm.. sonra tekrar PES'e döndüm ama bana hala aynı uyarıyı veriyor arkadaşlar :(:(:

bu konuyu çözmemde yardımlarınızı rica ediyorum..teşekkürler..

• internet settings'ten IP adresinide manual girdim fakat yine bağlanmadı arkadaşlar :S bu konuda tecrübesi olan biri yardım ederse çok sevinicem..
  • bilgisi olan????
  • Kullandığın modemde DMZ seçeneği varsa onu aktifleştirip PS3 ün almış olduğu ip adresini oraya girin. Böylelikle ps3 de tüm portlar açılmış olur. 192.168.1.1 gibi bir girişi vardır modemin yada sonundaki rakamlar değişebilir.
  • kullandığım modem Zoom X5 ve DMZ seçeneği yok :( acaba DMZ'ye eşdeğer birşey varmıdır??
  • aynı sorun bende de var lütfen biri yardım elini uzatsın yoksa oyunu takas edicem fifada hiç böyle sorun yoktu pls yardım
  • oyundayken system settıngs kısmındna ya da onlıne menudeyken suan hatırlamıyorum , port ayarlarında manuel yerıne otomatık sec oyle dene

ps3 ınternet ayarlarını demıyorum pes takılıyken pes ın menulerınde var bu ayarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denedi hocam
    gene olmuyor dün geceden beri çıldırcam
  • Biraz "hort" oldu ama bu sorunu çözebilen var mı ? Varsa bir el atsın lütfen,

Modem Zyxel P-660RU-T1, port açtım, pes'in settings'inde ayarı yaptım ama olmuyor olmuyor olmuyor...
  • Arkadaşlar sorunu ben de yaşıyordum çözdüm

Buyrun link http://forum.donanimhaber.com/m_36856860/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36856860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 16 Ocak 2010; 17:19:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.