Şimdi Ara

PES 2015 İlk Ekran Görüntüsü Yayımlandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  PES 2015 İlk Ekran Görüntüsü Yayımlandı!

Yorumları alalım. (Tutar)

• Böyle işlek bir forumda, PES konusunda böyle bir başlık açıp, bir adet bile yanıt gelmiyorsa... Zaten o oyun, oyun değildir. Ben yanıtımı fazlasıyla aldım. Konu silinsin(Edit: Silinmesin. Sonradan tutmaya başladı çünkü. Nasrettin hoca gibi. Bir kaşık yoğurdu göle attık, ya tutarsa dedik, tutuyor. )...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 24 Nisan 2014; 16:21:51 >
  • Konami bu işi beceremiyor 2015de beklenildiği gibi olmazsa pesseverler olarak atom bombası atacacaz konami binasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 16 Nisan 2014; 13:04:10 >
  • Açıkçası benimde umudum kalmadı. Hiç merak etmiyorum nedense pes 2014'ten sonra. Ama bu grafik motoru ile çok iyi çarpışan arabalar oyunu yapılabilir konamiye tavsiye edilir Fifayı hiç oynamama rağmen pesteki gerilemenin farkında olan bir oyuncuyum. 2014'de afrika ligi ekleyip pes 2015 çok iyi olcak diye reklam yapıp balon bir oyun daha çıkarırlar yine.
  • :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merakla bekliyorum ama fotoğrafa bakılırsa yüksek bir sistem isteyecek ne yapacağım bilemiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bız o ekran goruntusunu koydugun oyunlarla buyuduk ve o heyecanı sımdıkı cocuklar yasayamıyor bu baska bır donemdi şanslıyduk hepsını yasadık şimdi herkes oyun oynama degıl grafık oynama peşinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS kafelerde pes2014 oynayan görmüyorum. Herkes pes13 ya da fifadan devam ediyor. 2015 bakalım nasıl olacak..
  • genelde teklı serıler ıyı oluyor nedense 2015 daha ıyı olacaktır zaten konamı de hatalarını bıldıklerını acıkladı aralık gıbı ps4 le bırlıkte alınabılır beklemedeyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.