Şimdi Ara

PES 2016 Code:SGJC417 Hatası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçtiğimiz pazar günü D&R'den orjinal PES 2016 almış bulundum. Hayaller ile geldiğim pc başına malesef Code:SGJC417 hatası ile kahroldum. Ofisdeki pcde denediğimde sorun olmadan girdi güncelleme yaptı gayet herşey yolunda ilerledi. Ancak evde hala aynı sorun var. Hatayı alan ve düzelten arkadaşlar var ise yardımları ricadır.

Herkese iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: halitaykutkaya

Herkese iyi günler arkadaşlar.
    Geçtiğimiz pazar günü D&R'den orjinal PES 2016 almış bulundum. Hayaller ile geldiğim pc başına malesef Code:SGJC417 hatası ile kahroldum. Ofisdeki pcde denediğimde sorun olmadan girdi güncelleme yaptı gayet herşey yolunda ilerledi. Ancak evde hala aynı sorun var. Hatayı alan ve düzelten arkadaşlar var ise yardımları ricadır.

Herkese iyi oyunlar.

Arkadaşım bende bu hatayı almaya başladım bugün ne yaptın nasıl düzelttin yardımcı olur musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 te bende ayni hatayi alıyorum. ne yapmak gerekli

• Arkadaşlar dünyanın forumunu gezdim. Girmediğim sanırım bir çin forumları kaldı oda dili anlamadığımdan. Herkesde aynı sorunlar ve çözümler için bir sürü öneri vardı. Modemdeki dnsleri değiştirdim dmz olayına girdim yok. Belgelerimi taşıdım ordan oraya oda olmadı. 3 günlk seyahate çıktm geldm pcnin anasını ağlatmışlar mecbur format attım Windows 10 yüklüydü. Windows 7 yaptm yükledim pesi , nasıl olduysa oldu.

Kendi özfikrim, pc ismiyle alakalı olabilir. Normalde Windows 10 kullanırken Türkçeydi, windows 7 ingilizce olarak yaptım. Bilgisayar ismi 'Aykut Kaya' dı, ingilizcede sadece Aykut yaptım. Bu kanıya nerden vardım derseniz, oyunu ofisdeki pcde oynarken ofisdeki pcde ingilizce sürümdü. Muhtemelen save yaparken bilgisayar ismi hata verebiliyor. Bazı oyunlarda böyleydi belki bilirsiniz. Deneyin derim eğer sıkıntı olmayacaksa.
  • Arkadaşlar yabancı bir forumda okudum. Mevcut internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorunmuş. Cep telefonunuzun internetini paylaşıma açıp ps4 ünüzü bağlayın nete güncelleme yapıyor ve sonra tekrar ev bağlantınızdan bağlanın. Ben böyle aştım sorunu

• Benim bilgisayarım Windows Vista Arkadaşlar Vistada Öneririm Vistada Hata yok ama ben internetle ilgili bir hata alıyorum : QIMJ646 Çözebilirmisiniz (orjinal diğildir oyun crackdir)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.