Beğenmediğim Yanları 1- Kayarak topa müdahale eden oyuncu dengemizi bozup top ortada kaldıysa yada tam tersi durumda topun %99 rakip takımda kalması 2- Topu atacak uygun adam var iken bazen alakasız yerler pas atılması 3- Elle çarpmada maalesef penaltı verilmemesi 4- Genelde rakip takımı lehine pozisyonları değerlendirmesi (Bu sık olmasa da bazen can sıkmıyor değil) 5- Kaptan Tottinin affedersiniz yıldız bir oyuncu olması gerekirken yeterince iyi yansıtılamaması
Eklenmesi Gerekenler 1-Daha fazla orijinal forma yada en azından reklam, forma markası, takım amblemi kalacak şekilde forma değişikliği yapabilmek 2-Yeni PES'te internete PS3 bağlı iken transfer güncellemeleri yapabilmek 3-Günümüz futboluna uygun oyuncu diziliş uygulaması (yani günümüz futbolunda hezimet doğuracak absürd sistemlerde dahi normalmiş olduğu izlenimini yaratmaması) 4-Gerçekçiliği etkilemesi açısında Master League de eski efsane oyuncuların transfer edilememesi 5-Seyirci,stad,çim modellemeleri 6-Liglerin lisansının alınması ve de ülke takımlarının orijinal formaları 7-Ulusal takıma kadroada olmayan oyuncu çağırabilmek 8-Yerel Lig mücadelelerinde transfer yapabilmek
Stat ve seyirci grafiklerini FIFA'ya benzetirlerse süper olur.Biraz da oyuncu hareketlerini yumuşatsalar tam süper olacak.Grafikleri iyilşeştirsinler FIFA'yı bırakıp PES oynarım.Şimdide oynuyorum da neyse.
fifayı valla fifa 98 de bıraktım bir dahada elime almadım we yerine iss vardı gece gündüz onu oynardık ne oyundu ama bea
Ya Cidden, Fifayı isterse dünyanın en muhteşem Grafikli Futbol oyunu olsa yine oynamam.. 98 RTWC idi herhalde en son o zaman bıraktım oynamayı ve oynayanlara gülüyorum... orta kesiyosun iki kere düğmeye bas dünyanın en orjinal rovaşatalarını çeksin doksana taksın falan... P EH PEH, oynanış SIFIR, WE serisinin yanına yanaşamaz oynanış açısından...
PES ten istediklerim, özel daha çok orjinal hareketler, Daha güzel oyuncu ayarları (her takıma aynı özende ayar yapmıyorlar, Biliyormusunuz bilmiyorum ama, misal; CHAMPIONSHIP MANAGER serilerinde, her ülke için bir yetkili insan vardır o ülkenin insanı, futbolundan iyi anlayan ve tarafsız ayar yapabilecek... Bu insan o ülkenin her futbolcusunun özelliklerini falan ayarlar inceleyerek...
"işte Bu yüzdendir ki birçok menejer uzak ülkelerdeki futbolcuları incelemeye gitmecen önce championship manager dan ön bilgi edinirler(fikir olması açısından) bunu mustafa denizli yapardı ve açık açık söylerdi, sinan engin yapardı (bunlar bildiklerim daha birçok antrenör ve menejer vardır bunları yapan) Ve belki inanmicaksınız ama ALEX, hani fenerbahcenin amiralı ALEX, ben bu adamı ÇOK ÇOK seneler önce daha 19 yaşında iken her sezon oynadıgım takıma alırdım, çok iyi oynardı.. lakin adam fason da çıkmadı bunca sene... bu sadece bir örnektir, Daha yakınını vereyim örnek olarak, Tuncay şanlı daha FB lilerin hiçbiri tanımazken sakaryada(yanlış hatırlamıyorsam) fırtına estiriyordu her sezon. fatih tekke de öyle."
lafı uzattım biraz ama neyse, özet GERÇEKÇİ ÖZELLİKLER istiyorum animasyonlar PS3 grafikelrine yakışır şekilde olsun grafik kalitesi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme