Şimdi Ara

Pes varken nasıl FIFA oynuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekçilik diye diye oyun içindeki zevki her şeyi öldürmüşler. Fifa da gol atıyorsun heyecan yok tribünler leş gibi. Sanki arkada sesleri kapamışsın da oyun oynuyorsun. Gerçekten fifa mı pes mi sorusuna fifa diyenlerin trollediğini falan düşünüyorum. Pesin verdiği hazzın gol attığındaki sesler efektler tribünler o canlılık yok fifada. Neyse qrdşm adamın burun hatları fifada daha güzel ayrıca kirpikleride gerçekteki gibi en iisi fifa len

• konsolda gerçek maç zevkini yaşamak isteyen fifa oynar oynayanlarda bunu bilir.

fifa oynayanlar şimdi beğen butonuna çökücek rez al
  • FİFA daha realistik ve profesyoneldir ama PES'in verdiği zevki (özellikle 2013) veremez kanımca
  • ekranı ikiye böl pes de gol at. Fifa da gol at. Aradaki uçurumu görürsün.
  • League of DDY kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 4 sene kadar ps ateri salonu işlettim. elime geçmeyen konsol oynamadığım oyun kalmadı. uçurumu felan boşver
  • pes ve fifa da ikisini de oynuyorum pes grafik ve atmosfer olarak fifayı fena eziyo hatta pesden sonra fifaya döndüğümde grafikler o kadar kötü geliyor ki gözüme alışmam 10 dakika falan alıyor ama fifa da orta saha da ki paslaşma daha gerçek pes de tam olarak futbol oynanmıyo atmosfer olarak evet ama futbol olarak hayır.
  • Pes vallahi pes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pesin oyun mekaniği gerçekçi gelmiyor grafiklerden ziyade

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.