Arkadaşlar şu bu hareket nasıl yapılır diye sormak istemiyorum.
Benim oynarken zorlandığım noktalar şunlar.
1-) Kaleci kale atışı yaptığında yada ileri doğru bir uzun orta yapıldığında topu sürekli karşı takımın oyuncuları genelde alıyor bu nasıl önlenir.
2-) Duruma göre değişir ama sizce çok tercih edilen pas şekli nedir, ben kendimi (üçgen tuşu) direk pas üzerinde yoğunlaşıyorum daha çok.
3-) Kendime bi türlü boş alan yaratamıyorum oyun sürekli kör döğüş havasında geçiyor bu nasıl önlenir.
1-Hava toplarını pas(X)ile al.bak adamın hangi tarafta o tarafa pas yap.top kesin sende
2-genellikle (X) i kullan arapasını çok nadir durumlarda mesela karşı takımın defansı 2 kişi kaldığında felan birde adamın hızına dikkat et forvet in hızlı ise çok iyi olur
3-Kanatları kullan ortada çok oynarsan karşı takımda orta sahaya yoğunlaşıyo
3- Kanatların açık olduğu bir taktik kullanırsan, topu bir kanattan diğerine atarak atak yönünü değiştirebilirsin.. Ayrıca biraz alan kazanırsın...
1-top havadan yaklaşırken önce koşmaya basıp sonra şut a veya pasa bas,etkisi oluyo. 3- oyuncu değiştirme+ara pasına basarak orta sahadan defansın arkasına top atabilirsin,hızlı forvetlerin varsa çok işe yarayabilir
Arkadasim Surekli baski ve Topun sende Olmasini istiyor isen Kosma tusu ile Sut tusuna ayni anda basili tut top karsi tarafdayken....