Bildirim
Peşinatsız 2.el araç nasıl alırım ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O aracin ayrica cok masrafi olacaktir sigortasi vergisi bakimi derken 1000 lira veremezsin taksite para kalmaz. 10 ay bekle madem sonraki masraflar daha az etkiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tefecilik yapan galericiler var (çoğu tefeci gerçi), kendine bir kefil bulabilirsen senetle alabilirsin. Ama 10 bin liraya değil tabi. yıllık %25 faizini koyar 12-13 bin lira (en az) borçlandırır seni... -
quote:
Orijinalden alıntı: oquzcan41
Peşin param yok sigortam olmadığı için kredi çekmem mümkün değil aylık 1000 tl ye kadar ödeme yapabilirim.Fazla birşey değil 10 bin tl civarında bi araç almak istiyorum.Açıkcası o 1000 tl yi her ay kenara koy biriktirede sabredemiyorum var mı bildiğiniz önerebileceğiniz birşey ?
Dertsiz basina dert mi ariyorsun dostum, 10 ay bekle kafan rahat olsun..ya harama ya tefeciye duseceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ailenden birine ihtiyaç kredisi çektir , O Parayı ödeyeceğine dair güveni vermen lazım . O kişiye aylık senette yapabilirsin.(Kredi çektirdiğin kişiye)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X