Şimdi Ara

pet armorları hakkında yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler extreme serverinda neredeyse pet menager daki tum armorları denedim uzerinde hatcling yazan ama benim dino biturlu giymedi neden olabilir

dino daha yeni 35 lvl hatchling of stars olandan armorları dinonun uzerine de verdim ama cift tıklayınca giymiyor....

( staris le tempest online buarada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 17 Mart 2006; 0:26:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: codur

beyler extreme serverinda neredeyse pet menager daki tum armorları denedim uzerinde hatcling yazan ama benim dino biturlu giymedi neden olabilir

dino daha yeni 35 lvl hatchling of stars olandan armorları dinonun uzerine de verdim ama cift tıklayınca giymiyor....

( staris le tempest online buarada )

Bide şöyle dene ;

Armor ve silah ı dinonun inventory sine attıktan sonra hem armor a hem silah a "sağ click" yap.
  • bu mesajı attık tan sonra olayı cozdum bu striderlarda silahı giyince kafada bi boynuz cıkıyor hani hatching lerde bu olay yok ama p. atak deisiyor suan sorunum biri 13 biri 20 küsur olan silahları giydirdihimde p.atak ın 34 olara ksabit kalması hangi silahı verirsem veriyim olmuyor ... onu da cozerim elbet :D yinede saol

birde dino nun option ında soul end spirit shot olayı yazıyor bunun anlamı ne silahta ss kullnıldıhına dair bisi yok sadece stats ların olduhu ekanda yazıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.