evdeki petekleri temizlettireceğim . ama arayıp konuştum kafam karıştı . biri 300 diyor birisi 150 180 arası neden pahalı diyince biz alman malı Rothenberger makine kullanıyoruz 30 binlik alet vs diyor .en iyi temizliği yaparız diyor en güçlü makine . daha önce temizlenen lerden bile kir çıkardık vs dediler. . aynı şekil 150 tl diyenler de bizde muadili makine kullanıyoruz çift yönlü darbeli vs diyor tertemiz olur . ilaçsız basınçla . açıkçası 2 katı fark var ama bilemedim sadece makine bu kadar fark yaratırmı , yoksa kandırmacamı ? bilgisi olan varmı . ??? ona göre karar vereceğim bende . boşa para vermek istemiyorum . |
petek yıkmada makine fark yaratıyormu gerçekten ?

-
-
Petekler den verimli isinamiyorsan kombi altindaki flitreyi temizleyin,Banyo wc gibi yerde musluk varsa fatih bank videolarini izleyin kendiniz dahi yapar temizlersiniz ben olsam vermezdim adam kombi beyaz eşya uzmani,kendisi dahi yikamiyor makineyle paran cebinde kalsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filtreler temizlendi fakat petekler isitmiuyor alt taraflari , 5 6 senelik kir var tortu oturmus
Ben su makine isine takildim sadece .sehir.efsaneleri mi anlatiyorlar anlamadim .
150 tl ye yapilandan daha mi temiz yapar . Ikisde ilacsiz .
Yani iş görür tabi de dedigim gibi tahliye muslugu yokmu.? Banyo da wc kismin da.? 150 tl fiyat iyi de dene bakalim fatih bank videolarini izleyin fikir sahibi olursunuz
Dogrudur o yazdigniz marka baya pahali bir marka ama yapilan is ilacsiz ise hepsi ayni islemi yapacak tabi bazi yapan firmalar cok ozensiz her yil yaptirmaya gerek yok artik bu iş iyi e merdivan altina dustugu icin net cvp veremiycem guvenilir bir firmaya yaptirmaniz yeterli
Merhaba, size ilginç gelecektir ama makinesiz temizlik makineliden daha etkilidir.
Nedenine gelince; kombi emniyet ventilleri 3.5 barda açıldığı için, makineler ortalama 2.5 bar basınçla çalışacak şekilde tasarlanır. Şebeke basıncı ise genellikle en az 6 bar gücündedir. Makinesiz yıkama açık sistem olduğu için ventili açtırmaz ve iyi bir temizlenme sağlar.
-
Makineyle temizlik yapılırken basınç kombinin içinden gönderilmiyor zaten. Kollektörlü sistem ise kombi altı vanalar kapatılıyor.
Yazdığınız şey mühendisliğe yakışmıyor.
Makineli temizlik genellikle banyodaki havlupanın sökülerek hortum bağlantılarının yapılmasıyla yapılıyor. Kombi altında çoğu evde sadece dönüş hattında vana bulunur. Dolayısıyla su devriadim olmasa bile basınç kombiye ulaşır.
Acaba kaç evde kolektörlü sistem var bunu hesap ediyor musunuz? Şayet dediğiniz gibi olsa petek temizleme makineleri de yüksek basınçta çalışacak şekilde tasarlanır zaten. Makineyi tasarlayanların bunu düşünemediklerini sanmıyorsundur umarım.
-
Doğrudur hocam haklısın.
benim petekleri temizleyenler gidiş hattını söküp kapatmıştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X