|
Petlas Yönetim Kurulu Üyesi: Milyon dolarlık adamım üleeeyn. Ben Türkiyeyi satın alırım.
-
-
O zaman kendine bir tana uçak al hanzo. Millet senin davarlığını çekmek zorunda değil!
-
Bırak lan bırak
Herhalde karşısındaki kartlarıyla, parasıyla dövecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üleyn!
Başlık Yeşilçam filmleri tadında olmuş, o yüzden yazmak istedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
😂😂😂 Neyse çok gülmeyelim, "adam" hepimizi satın alır sonra 😂
Bir Kesityoutube1 Mayıs İşçi Bayramında meydana çıkan bir grup LGBT üyesi ile Polis arasında gerginlik yaşandı.Polis LGBT üyesine gülerek cevap verdi.https://www.youtube.com/watch?v=RJnCpdwlQwo
Milyar dolar diyor video’da. Milyar doları olanın bussiness veya ekonomi sınıfı; halkın bindiği uçağa binmesinin siyasetçi değilse gereği yok. 1.000.000.000 dolar milyar dolar ediyor rakamla. Kaç milyar dolardan bahsettiği de belli değil. İki saatlik bir uçuş özel jetle 7000 dolar civarı bir para harcatır bu da koymaz milyar doları olana. Koyacağını düşünüyorsan senin milyar doların yoktur varsa da pintisindir. Çoluğun çocuğun çatır çutur yer o kıyamadığın servetini. Atasözümüz dahi var..
Fakat ben Türkiye’yi satın alırım demesi Türk milletine saygısızlıktır. Çıksın özür dilesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 15 Aralık 2024; 0:34:52 >
Adamın kafası güzel heralde. Ayık kafayla yapılacak hareketler edilecek laflar değil yaptıkları. Ağır alkollü büyük ihtimal.
Ama iyi ders olmuştur THY kara listeye almış adamı. Artık THY uçağına binemez.
Ayrıca uçaktan inince tutuklamışlar o gün nezarette kalmış.
Üstüne PETLAS yönetim kurulu üyeliğinden uzaklaştırılmış.
-
böyle adamlar genelde kredi çekerler ellerinde olan hisselerine karşılık. bu yüzden sene sonu bunları şirket adına gider gösterip beleşe getiriyorlar. bu 7000 dolar da aslında beleşe gelebilirdi. muhtemelen bu kadar parası yok.
-
bu tip zenginler de çekilmiyor be kardeşim. tipe bak jelibon gibi. kendini sert yapmaya çalışıyor. bir de tutuyorlar bırakın bakalım billion dolarlık jelibon ne yapacakmış görelim ilber hoca kılıklı. tey Allahım ya hareketlere bak sen
-
rezil insan
-
Alkol bir merkezi sinir sistemi depresanidir. Insanin tek bir seye odaklanip diger seyleri unutmasini saglar. Bundan oturu alkollu insanlar ayikken yapamadiklari seyleri yapabilirler çünkü cekinmelerine yol acacak endiseler akillarina gelmez. Insani gercek haline donusturur. Bir insan alkolluyken nasil davraniyorsa aslinda oyle bir insandir, alkol bizi degistirmez, degisiklikleri ortadan kaldirir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben alkole kesinlikle karşıyım ve hiçbir şartta kullanmıyorum. Böyle özel bir gün olur falan, o zaman bile kullanmam çünkü uyuşturucu maddedir. Alkol ve sigaranın hiçbir yasak olmadan satılması, gerçek bir insan katliamı. Bunlar normalleştirilmiş uyuşturuculardır. Yani insanları madde müptelası yapıp para kazanma olayıdır ve insan sağlığını hiçe saymaktır. Bazıları çıkıp, özgürlükten ve yaşam tarzından falan bahsediyor, öyleyse beyaz falan da serbest olsun.. Yani alakası olmayan şeyler.
Elimde olsaydı, ikisini de yasaklardım ve ağır cezalar getirirdim ancak dini amaçlarla değil, zira müslüman değilim ancak tıbbi amaçla yani insan sağlığını koruma amacıyla yasaklardım. Müslüman dininde alkolün yasak olması ayrı bir konu yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Aralık 2024; 17:25:11 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O zaman kendine bir tana uçak al hanzo. Millet senin davarlığını çekmek zorunda değil! |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X