Bu yeni gelen kuşun daha önceki atak hayvanı olan kurttan tek farkı görünüşü mü? Vuruş Güçleri aynı mı? Teşekkürler
quote:Orjinalden alıntı: lleevveenntt kus aydın onu anladım da kurt nası fatıh urek oluo onu anlamadım Katılıyorum 2.si kuş alma git 1 m ver kurt al o kuş silkiyle de silver premium al
yaw bende diyorum bu mavii kuş neyin nesi :D bencede gidiğn kurt alın yaw :S hem gorunusu daha guzel :D ayrıca kus buyuyunce(40lwl) nasi bişi oluo bilen warmı=?
quote:Orjinalden alıntı: ozgurozgel sirf 40 da nasil oldugunu gormek icin alacam :D alda bi an once 40 yap :D
quote:Orjinalden alıntı: saygacfurkan Biri kuşum aydın diğeri Fatih ürek güzel espri @Flara yeni örendim ölemiymiş saol
quote:Orjinalden alıntı: borax3131 bildigim kadarıyla yaratıklar kusa saldıramıo dogrumuyum??? Kuş havada diye mi
quote:Orjinalden alıntı: Tibet_Unt quote:Orjinalden alıntı: borax3131 bildigim kadarıyla yaratıklar kusa saldıramıo dogrumuyum??? Kuş havada diye mi bu hepsnden iğrençti
kuşların 3 ayağı 5 ayak oluyor o kadan..başka bi dalgası yok...kurtlar rulez(aman ocakçı sanmayın ha)