Şimdi Ara

PEUGEOT 1.4 hdi yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model PEUGEOT 1.4 hdi arabam var yanlız kalkışlardaki vasat sayılabilecek ivmelenme beni pek tatmin edmiyor doğrusu. motor devri 2500 geçmeden araba sanki olduğu yere çakılıyor.
    Acaba motoro yapılabilcek modifiye dizel motora zarar verir mi? kimse sorumluluk almak istemiyor ve bana garanti veremiyor .Ha bide PEUGEOT nun tutarsız görünümü beni de rahatsız ediyor her gün ufak sayılabilecek ama mide bulandırıcı sorunlar yaratıyor geçen gün kılimada sorun çıktı beni bezdirmeye başladı.

• kimileri yere göğe sığdıramıyor kimileride yerin dibine sokuyor.. kime inanacağımızı şaşırdık valla
  • öve öve bitiremeyen kesim hayatında pek araba tecrübesi olmayan ya da peugeot dan başka araca binmeyen kesim...şehir içinde yarım saat 307 kullandım sırf cıtırdı pıtırdı sesleri kalitesiz plastik işçilik zayıf..araba heran dökülcekmiş izlenimi verior..206 daha beter diolar kimbilir o nasıldır????
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeque

2005 model PEUGEOT 1.4 hdi arabam var yanlız kalkışlardaki vasat sayılabilecek ivmelenme beni pek tatmin edmiyor doğrusu. motor devri 2500 geçmeden araba sanki olduğu yere çakılıyor.
    Acaba motoro yapılabilcek modifiye dizel motora zarar verir mi? kimse sorumluluk almak istemiyor ve bana garanti veremiyor .Ha bide PEUGEOT nun tutarsız görünümü beni de rahatsız ediyor her gün ufak sayılabilecek ama mide bulandırıcı sorunlar yaratıyor geçen gün kılimada sorun çıktı beni bezdirmeye başladı.

sorun her araçta çıkar önemli olan servisin sorunu çözüp çözmemesidir
  • Modifiye aracı garanti dışı bırakacak ve dizel den dolayı sorun yaşarsan başına çok büyük işler açılabilir.
    Garantide komple motor değişen 307 biliyorum...Düşünsene garantisiz olsaydı araba...

Sakın gfaranti bitmeden o işlere kalkışma
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Modifiye aracı garanti dışı bırakacak ve dizel den dolayı sorun yaşarsan başına çok büyük işler açılabilir.
    Garantide komple motor değişen 307 biliyorum...Düşünsene garantisiz olsaydı araba...

Sakın gfaranti bitmeden o işlere kalkışma

tavsiyen için saol
    peki 18'' jant taksam arabaya çekişi yada yol tutuşu değişirmi arabanın
    bir kaç kişiye sordum şimdikinden daha fazla yakar dediler doğruluğu varmıdır
  • Daha fazla yakmakla beraber performansı kötü olan arabanı daha çok öldürür 18'' jant.Orjinalde 15 miydi seninki 16 mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can

Daha fazla yakmakla beraber performansı kötü olan arabanı daha çok öldürür 18'' jant.Orjinalde 15 miydi seninki 16 mı?

+1

Çok büyük ya 18Jant kamyon lastiği gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 2 Ağustos 2005, 14:07:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can

Daha fazla yakmakla beraber performansı kötü olan arabanı daha çok öldürür 18'' jant.Orjinalde 15 miydi seninki 16 mı?

15'' olması lazım şu andaki jantlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeque

2005 model PEUGEOT 1.4 hdi arabam var yanlız kalkışlardaki vasat sayılabilecek ivmelenme beni pek tatmin edmiyor doğrusu. motor devri 2500 geçmeden araba sanki olduğu yere çakılıyor.

BENDEDE 1.4 HDI VAR.2300 devirden sonra turbo acildigi icin 2300 devirden sonra arac kendini toplayabiliyo(gerci tatmin edici deil) turbonun hortumunu cikar arabaya bin..gercekten turbosuz cok agir kaliyo..Birde fabrika verisi 0-100 13.2 sn ben 13.8 in altina hic inemedim..Yapabilecegin islemler ise chip ve katalizator iptali(dizel icin en kolayi) 100 bg e cikarman mumkun arabayi..

CAN A:Orjinal jantlari 14 abi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakerman -- 2 Ağustos 2005, 14:35:07 >

• 1.4 HDi çoğu aracı kaldırmıyor. 1.6 HDi yeterlidir genel anlamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

1.4 HDi çoğu aracı kaldırmıyor. 1.6 HDi yeterlidir genel anlamda.

Nasıl bir horttur o yav..bak bakın bakalım 2002 den de konu çıkacakmı?
  • Chip yaptır olmadı turboyu büyüt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

1.4 HDi çoğu aracı kaldırmıyor. 1.6 HDi yeterlidir genel anlamda.

Nasıl bir horttur o yav..bak bakın bakalım 2002 den de konu çıkacakmı?

Konuları gezerken gördüm tarihe dikkat etmemişim hem forum kurallarında hort yasak mı yazıyor anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.