Şimdi Ara

Peugeot 106 merkezi kilit sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 106 xr aracıma harici merkezi kilit sistemi taktırdım kumandalı. Çok güzel çalışırken kapıların hiçbirini kilitlememeye başladı. Elle kilitlediğimde açma tuşuna basınca açıyor. Taktırdığım usta orjinal beynin kendini korumaya aldığını, sökülmesi durumunda ise arabanın anahtarla 4 kapısının açılmayacağını söyledi. Bu işi kendim halletmek istiyorum elektrik bilgim var. Orjinal beyni nasıl iptal edebilirim (konsolu sökmeden), ya da korumaya almasını nasıl engelleyebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusura bakmayın ama ustanız biraz desteksiz sallamış, o kadar gözünüzde büyüttüğü gibi karmaşık bir sistem yok ortada.
    Bana kalırsa sorun sonradan taktırdığınız modül rölelerinde veya kablolamada.
    Sonradan taktırdığınız modül büyük ihtimalle şoför kapısına yakın bir noktadadır, o tarafa kulağınızı yanaştırıp kumanda tuşlarına basın, modül rölelerinden çıt çıt ses gelmesi lazım. Gelmiyorsa röleler veya modül çipi arızalı olabilir. Ses geldiği halde kilit tepki vermiyorsa kablolarda temassızlık ihtimali var.

• Hocam eklemeyi unuttum kilitleme tuşuna basınca dörtlüler yanıyor, röleden ses geliyor ama kilitlenmiyor kapılar ve bunu bazen yapıyor her zaman değil. Muhtemelen sorun kablolamada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkann38 -- 5 Ağustos 2019; 0:46:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra-H 2008 Kilit sorunu....
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.